Τι ισχύει με Κορέια μετά την απόκτηση Κίκο

Στο ρόστερ έχουμε ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ του πρωταθλήματος, τον Άντερσον Κορέια, ο οποίος μέσα στο 2022 πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά και μαζί με τον Αμρ Ουάρντα έχουν συνθέσει ένα εκπληκτικό δίδυμο από τα αριστερά.

Ο Βραζιλιάνος διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μας και για τη νέα χρονιά καθώς είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί μας το 2020.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, η Ανόρθωση έχει συμφωνήσει για τη νέα χρονιά με τον Κίκο ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Ομόνοια.

Ο Κίκο έχει παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Κορέια ενώ και οι δύο αγωνίζονται ως αριστερά μπακ.

Όμως, η έλευση Κίκο δεν επηρεάζει τον Άντερσον Κορέια και εξηγούμε.

Ο βασικός λόγος που έρχεται ο Κίκο είναι επειδή δεν έχουμε άλλο ακραίο μπακ με τα χαρακτηριστικά που έχουν Κορέια και Αμπαρτζουμιάν, δηλαδή παίκτες που να έχουν επιθετικό ταλέντο και να μπορούν να βοηθήσουν επιθετικά.

Για παράδειγμα όταν έλειπε φέτος ο Αμπαρτζουμιάν, είδαμε στην θέση του τον Κορρέα ο οποίος όμως δεν μπορεί να αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην θέση.

Αν χρειαστεί να αντικαταστήσει κάποιον από τους δύο τότε δεν θα αλλάξει ο τρόπος παιγνιδιού της ομάδας καθώς όπως είπαμε έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και με τους δύο.

Δεύτερο, ο Κίκο θα δίνει λύσεις και αριστερά αλλά και δεξιά καθώς φέτος στην Ομόνοια τον είδαμε να αγωνίζεται και ως δεξί μπακ.

Σε ότι αφορά και τον Κορέια, όπως σας είχαμε αναφέρει πριν μερικές εβδομάδες, ο στόχος είναι να αποκτήσει κυπριακό διαβατήριο αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Πάντως αν καταφέρει να αποκτήσει κυπριακό διαβατήριο και να αγωνιστεί με την Εθνική τότε θα υπολογίζεται ως Κύπριος και έτσι ουσιαστικά θα κερδίσουμε ακόμα μία θέση ξένου στην ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ