Οι δηλώσεις Χαμπουλλά στην Βουλή για την κάρτα φιλάθλου

Στην συζήτηση που γίνεται στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής, έδωσε το παρών του ο πρόεδρος της ομάδας μας, Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Υπενθυμίζουμε πως οι εμπλεκόμενοι άρχισαν τις διαβουλεύσεις το πρωί της Τετάρτης για τροποποίηση της εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της ομάδας μας:

«Τα γεγονότα μας έχουν διαψεύσει. Ο συγκεκριμένος νόμος αυτοκαταργείται επειδή οι συντεταγμένες αυτής της νομοθεσίας έχουν αποτύχει. Έχουν αποτύχει ακόμη και στους πιο απλούς χειρισμούς. Είχαμε διαρροές προσωπικών δεδομένων. Είχαμε περιπτώσεις όπου οι συλλήψεις ατόμων που παρεκτράπηκαν δεν έγιναν σε ασυνεννοησία μεταξύ αστυνομίας και ΚΟΑ. Οπαδοί ανάρτησαν πανό με προσβλητικά σχόλια εις βάρος της Αμμοχώστου. Έχουμε δει τη βία να μεταφέρεται εκτός αγωνιστικών χώρων. Θυμίζω την δολοφονική απόπειρα εναντίον του λεωφορείου της Ανόρθωσης από νυχτοβάτες.

Έχουμε επιτύχει να κρατούμε τους οργανωμένους εκτός γηπέδων. Eμείς θέλουμε τους οργανωμένους στα γήπεδα νοουμένου ότι συμπεριφέρονται κόσμια. Έχουν αλλάξει οι καιροί όπου οι οργανωμένοι δεν ήταν σε συνεννόηση με τις ομάδες.

Ναι να υιοθετήσουμε τη πρόταση του Ευσταθίου για να δημιουργήσουμε το δικό μας μητρώο, αλλά θα πρέπει η διαχείριση από το κεντρικό αρχείο του ΚΟΑ να καταργηθεί. Είναι λες και ρίχνουμε στάχτη στα μάτια αυτών που αντιτίθενται. Δεν αντιλαμβάνομαι τον σκοπό της δημιουργίας νέου μητρώου και διατήρησης του παλιού».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ