Νίκη επί του Εθνικού Λατσιών

Στο πιο κρύο Κυριακάτικο πρωινό της φετινής σεζόν, η ομάδα μας U14 παίζοντας πολύ καλά στον εκτός έδρας αγώνα της, επανέλαβε το χθεσινό αποτέλεσμα στο Σωτήρειον Αθλητικό Κέντρο και πέτυχε μια καθαρή νίκη με 2-0 ( 25-19, 25-11) εναντίον της ομάδας του Εθνικού Λατσιών.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες,, το επίπεδο του παιχνιδιού περιείχε φάσεις με αρκετή ένταση και έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που παρακολούθησε αρκετός κόσμος.
Η ομάδα μας, μετά και την νέα νίκη που πέτυχε, παρόλο που εκκρεμεί ακόμη ένας αγώνας έχει προκριθεί στη τελική φάση του πρωταθλήματος πού θα συμμετέχουν οι 4 καλύτερες ομάδες U14 της Κύπρου.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας αλλά και σε αυτά του Εθνικού Λατσιών για την πολύ καλή προσπάθεια. Για την Ανόρθωση, είναι η 2η ομάδα στη σειρά που εξασφαλίζει την πρόκριση της στη τελική φάση, μετά την U18.

Αγωνίστηκαν με πολύ καλή παρουσία οι:

1.Οριάνα Θεοδότου, 2.Πέτυ Θεμιστοκλέους, 3.Ηλιάδα Χριστοδούλου, 4. Ελένη Σεργίου, 5. Ελένη Παπαστυλιανού, 6.Εριάνα Κοσμά, 7.Βάσια Αντωνίου, 8.Μελίνα Μιχαήλ, 9.Αννίτα Σταύρου, 10. Λουίζα Ζαχαρία, 11. Δανάη Γαβριηλίδη.

Προπονητής: Γιάννης Πετρούδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ