«Νίκες και χαμένα παιχνίδια, αλλά πάνω απ` όλα, η σωστή ανάπτυξη…»

Δελτίο τύπου με τη δράση του Σαββατοκυρίακου ανάρτησε η καλαθοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω

Πλούσιο ήταν για μιαν ακόμη φορά το αγωνιστικό μενού για τα αναπτυξιακά μας τμήματα, κατά το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Νίκες και χαμένα παιχνίδια, αλλά πάνω απ` όλα, η σωστή ανάπτυξη και η διασκέδαση με τη μπάλα στα χέρια για τους αυριανούς μας άσους.

Ανάμεσα στα παιχνίδια αυτά, ξεχωρίζει η επιτυχία της γυναικείας μας ομάδας κάτω των 18, που προκρίθηκε στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ.

Όσο για τα παιχνίδια στα οποία, νικήτριες ήταν οι αντίπαλες ομάδες, όπως πάντα η Ανόρθωση, απευθύνει τα δημόσια της συγχαρητήρια.

Να δούμε όλη την αγωνιστική δράση:

Ομάδα ανδρών Κ18: Ανόρθωση – Youth Stars 59-38
Σημαντική νίκη για την ανδρική μας ομάδα κάτω των 18, μετά το εντός έδρας παιχνίδι με το Youth Stars, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1` κατηγορίας.
Ένα καθοριστικό παιχνίδι περιμένει την ανδρική μας ομάδα κάτω των 18, στο πλαίσιο της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1` κατηγορίας.
Στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, οι παίκτες μας μετά από μιαν πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησαν με σκορ 59-38, παραμένοντας μεν στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά με επιπλέον παιχνίδια από τις ομάδες που ακολουθούν και ουσιαστικά, έκαναν ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη 4αδα.

Ομάδα γυναικών Κ18: Youth Stars – Ανόρθωση 31-55
Την πρόκριση για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος εξασφάλισε η γυναικεία μας ομάδα κάτω των 18, καθώς στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης για τις θέσεις 4 & 5, κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Youth Stars.
Μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα, που έγινε στην έδρα της ομάδας μας, στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα του περιφερειακού Γυμνασίου Κοκκινοτριμιθιάς, οι παίκτριες μας έκαναν μιαν πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας με σκορ 55-31.
Στην ημιτελική φάση, θα έχουν για αντίπαλο τον Κεραυνό, με μειονέκτημα έδρας, για το ζευγάρι των θέσεων 1 & 4.
*Οι πόντοι της Ανόρθωσης: Μακρυγιώργη 5, Σιαμπουλλή 20, Πέτρου 5 (1), Ιωάννου 16 (4), Λάρκινς 6, Λάμπρου 3 (1).

Ομάδα ανδρών Κ16: Ανόρθωση – Αστέρας 73-34
Με πολύ σημαντική νίκη προχώρησαν οι νεαροί μας παίκτες, που συνθέτουν την ανδρική ομάδα κάτω των 16, στο εντός έδρας παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος τελικής κατάταξης, για τον 2ο περιφερειακό όμιλο.
Στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς, παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, η ομάδα μας, μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση, κέρδισε με σκορ 73-34. Έτσι, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, συνεχίζοντας την προσπάθεια της, για να καταταγεί στην κορυφή, με το τέλος της διοργάνωσης.

Ομάδα γυναικών Κ16: Ανόρθωση – ΝΒΑ 55-72
Με εντός έδρας ήττα για τη γυναικεία μας ομάδα, τελείωσε το παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος επίλεκτης κατηγορίας, με αντίπαλο το δυνατό συγκρότημα του ΝΒΑ, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Η ομάδα του ΝΒΑ, νίκησε με σκορ 72-55.

Ούτως ή άλλως, επρόκειτο για ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, μιας και η αντίπαλος της δικής μας ομάδας, προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα, απέναντι στον οποίο όμως, οι παίκτριες μας προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό και στάθηκαν με αξιώσεις στο παιχνίδι αυτό.

Ομάδα ανδρών Κ14-Α: Αστέρας – Ανόρθωση 59-64
Μια σημαντική νίκη σημείωσαν οι νεαροί παίκτες μας, που απαρτίζουν την πρώτη ανδρική ομάδα κάτω των 14, καθώς στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα του Καλογεροπούλειου Γυμνασίου, νίκησαν τη γηπεδούχο ομάδα του Αστέρα Μέσα Γειτονιάς με σκορ 64-59.

Αυτή ήταν η υπ` αριθμόν 5 νίκη για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα επίλεκτης κατηγορίας και προήλθε μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Ανόρθωση βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ομάδα ανδρών Κ14-Β: Ανόρθωση – Αναγέννηση 27-14
Την έκτη τους νίκη σε οκτώ αγώνες, σημείωσαν οι νεαροί μας άσοι, της δεύτερης ανδρικής ομάδας κάτω των 14. Στην αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική του 2ου περιφερειακού ομίλου, που έγινε στην αίθουσα του Λυκείου Αγίας Φύλας, επικράτησαν της Αναγέννησης Γερμασόγειας με σκορ 27-14.

Καλή η εμφάνιση από τους παίκτες μας, που συνεχίζουν την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και θα προσπαθήσουν για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα.

Ομάδα γυναικών Κ14: Κεραυνός – Ανόρθωση 43-30
Εκτός έδρας ήττα για τις νεαρές μας κοπέλες, μετά το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Κεραυνό, παιχνίδι που ήταν για το α πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα επίλεκτης κατηγορίας.

Στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», η ομάδα μας έχασε με 43-30, αν και στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε μιαν καλή εμφάνιση. Πάντως οι κοπέλες μας, χάρηκαν το παιχνίδι και αυτό είναι που μετράει περισσότερο.

Photos @cameraworkbyb

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ