«Μπορούμε να κλείσουμε τη διαφορά από τον Απόλλωνα…»

Ο Μιχάλης Ιωάννου, ήταν το βράδυ της Τρίτης (01/03) καλεσμένος της εκπομπής «ΑΝΟλα στη φόρα».

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις τοποθετήσεις του νεαρού μέσου.

Για τον ίδιον και την παρουσία του: «Νιώθω καλά. Νιώθω ότι διανύω μία καλή σεζόν. Μπαίνουμε σε ένα κρίσιμο κομμάτι τώρα όπου θέλουμε να δώσουμε νόημα σε αυτήν», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για το χαμένο πέναλτι του Ουάρντα με τον Απόλλωνα: «Κάποια χάνονται, κάποια μπαίνουν. Ο Ουάρντα είχε πολύ καλό παιχνίδι, αστόχησε στο πέναλτι. Του είπαμε ότι συνεχίζουμε, μαζί. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία να νικήσουμε καθώς θα κλείναμε τη διαφορά από τον Απόλλωνα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κλείσουμε τη διαφορά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τις απουσίες που υπάρχουν ενόψει ΑΕΚ και την κλήρωση με το ΑΠΟΕΛ: «Δείξαμε ότι όταν έχουμε απουσίες μπορούμε να τις αναπληρώσουμε εξίσου καλά. Ανυπομονούμε να αρχίσουν τα πλέι οφ. Είναι δύσκολη η κλήρωση. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο ΓΣΠ και αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε».

Για το ότι είναι όλα ντέρμπι και τη βοήθεια του κόσμου: «Δείξαμε στα ντέρμπι ότι είμαστε πολύ δυνατοί, ειδικά στην έδρα μας με τον κόσμο. Μπορούμε να κλείσουμε τη διαφορά από τον Απόλλωνα. Ήταν σημαντική η στήριξη του κόσμου, ακόμη και εκτός έδρας, νιώσαμε τον παλμό».

Για τους προσωπικούς του στόχους και το μέλλον: «Προτιμώ να συγκεντρώνομαι στο παρών. Έχουμε μία σεζόν μπροστά μας να ολοκληρώσουμε και θέλουμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Και εγώ σαν Μιχάλης και ως Ανόρθωση. Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη βοήθεια και τη στήριξή του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ