Κόντρα στην Ομόνοια

Εντός έδρας παιχνίδι με Ομόνοια για την ανδρική ομάδα

Με την εντός έδρας αναμέτρηση, κατά την οποία η ανδρική μας ομάδα υποδέχεται την Ομόνοια, στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις της, για την 1η φάση του πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας.

Το παιχνίδι αυτό, αποκτά σημασία για την Ανόρθωση, υπό την έννοια ότι θα ξεκαθαρίσει και η θέση από την οποία θα μπει στη διαδικασία των πλέι-οφ

Βέβαια η ουσία δεν αλλάζει, από τη στιγμή που ο πρωταρχικός στόχος της χρονιάς, έχει ήδη επιτευχθεί, αλλά όσον αφορά την αναμέτρηση με τη δυνατή (όπως έδειξε σε όλη τη διάρκεια της 1ης φάσης) ομάδα της Ομόνοιας, οι παίκτες μας προσεγγίζουν το παιχνίδι με προσοχή και σοβαρότητα, ούτως ώστε να φθάσουν στο ζητούμενο που είναι ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, η ομάδα μας είχε χάσει με σκορ 64-62, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο οποίο όμως η Ανόρθωση είχε αποκτήσει προβάδισμα 10 πόντων, στην αρχή της 4ης περιόδου, αλλά στο τέλος έχασε στις λεπτομέρειες.
Το παιχνίδι εκείνο, ήταν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και είχε διεξαχθεί στον Άγιο Δομέτιο την 1η Οκτωβρίου του 2021 και ήταν το πρώτο για την ομάδα μας στην μεγάλη κατηγορία, ύστερα από 44 χρόνια!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ