Ήττα στο φιλικό

Ήττα από τον Κεραυνό γνώρισε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, η ανδρική καλαθοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση της ομάδας μας 

Ήττα σε φιλικό με τον Κεραυνό για την ανδρική ομάδα

Με σκορ 79-63, ολοκληρώθηκε το ψεσινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, με αντίπαλο τον Κεραυνό Στροβόλου.
Στο παιχνίδι, η ομάδα του Κεραυνού, είχε προηγηθεί με 46-28 στο 1ο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη, η ομάδα μας με βελτιωμένη απόδοση μείωσε τη διαφορά, αλλά στο τέλος ο Κεραυνός πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 79-63.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί και ένα στοιχείο που προκαλεί εντύπωση.

Με το ίδιο ακριβώς σκορ (79-63) και με τον ίδιο νικητή, είχε τελειώσει και το παιχνίδι πρωταθλήματος (4η αγωνιστική) που είχε διεξαχθεί και πάλιν στην προσωρινή έδρα της ομάδας μας, παιχνίδι που είχε γίνει στις 24 Οκτωβρίου (ενώ και χθες ο μήνας, είχε 24)!
Όσο για τη χρησιμότητα του αγώνα, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, βλέποντας τους παίκτες μας να αγωνίζονται απέναντι σε έναν εγνωσμένης δυναμικής αντίπαλο, εξήγαγε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, τόσο στα πλέι-οφ, όσο και για τη διοργάνωση του κυπέλλου.

Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Πάρκερ 8, Σέπος, Ασωνίτης, Μάλορι 5, Γρηγορίου 13 (2), Μάρκου 5 (1), Αντωνιάδης 10 (2), Βύρωνος, Παντούρης 14 (1), Χαραλάμπους 8.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ