Ήττα από την ΕΘΑ

Με εκτός έδρας ήττα για την ομάδα μας τελείωσε το παιχνίδι με την ΕΘΑ για την 21η αγωνιστική στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας.

Όμως παρά το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα μας εξασφάλισε την είσοδο της στην προημιτελική φάση των πλέι-οφ, καθώς στο άλλο παιχνίδι που ενδιέφερε την Ανόρθωση, ο Αχιλλέας έχασε από τον Κεραυνό.

Το σκορ του αγώνα, ήταν 81-76 για την ΕΘΑ, που είχε για πρωταγωνιστή τον Χάτσον, που σημείωσε 42 πόντους.

Όσο για την παρουσία της ομάδας μας, δεν ήταν και τόσο ικανοποιητική.

Σχόλια για το παιχνίδι

Κακό ξεκίνημα για την ομάδα μας, η οποία με τη λήξη της 1ης περιόδου, έμεινε πίσω στο σκορ με 31-18. Σίγουρα οι 31 πόντοι παθητικού, δεν ήταν κάτι κολακευτικό για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας μας, που ωστόσο έδειξε αισθητή βελτίωση στη συνέχεια, αλλιώς θα έμενε πίσω στο σκορ.

Η βελτίωση αυτή, είχε σαν αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση της διαφοράς (που είχε φθάσει και στους 15 πόντους) και έτσι, στο 16`, το ύψος της, έπεσε στο καλάθι, όταν το σκορ έγινε 34-32. Όμως στη συνέχεια η ΕΘΑ ξέφυγε και πάλι στους 7 πόντους, για να προηγηθεί με το τέλος του ημιχρόνου, με σκορ 45-38.

Πολύ καλό το ξεκίνημα της Ανόρθωσης στην 3η περίοδο, καθώς στην αρχή είχε προηγηθεί με 51-46. Όμως στη συνέχεια δέχθηκε ένα 13-1 σερί, που την άφησε πίσω στο σκορ με 59-52 και έτσι, καλείτο να ανακάμψει εκ νέου. Κάτι που έγινε και έτσι, στο 29` προηγήθηκε με 60-59, αλλά στο 30`, ήταν η ΕΘΑ που προηγήθηκε με 61-60.

Η διαφορά του ενός πόντου, προσέδιδε μεγάλο ενδιαφέρον ενόψει της 4ης περιόδου. Με συνεχές εναλλαγές στο προβάδισμα εξελίχθηκαν τα πρώτα λεπτά, αλλά στη συνέχεια η αντίπαλος ομάδα προηγήθηκε με 75-70 καθώς υπήρξαν δικές μας άστοχες προσπάθειες.
Όμως στο 39`, η Ανόρθωση μείωσε σε 75-74, αλλά δεν έφθασε τελικά στην ανατροπή και έχασε με 81-76.

*Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Μπάνιαρντ 20, Πάρκερ 25 (1), Μάλορι 16, Παντουρής 3, Τσίγκας 3, Σέπος 3 (1), Ασωνίτης, Γρηγορίου, Μάρκου, Μαυρομμάτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ