Η δράση στα αναπτυξιακά

Δελτίο τύπου με τη δράση στα αναπτυξιακά τμήματα ανάρτησε η ομάδα καλαθόσφαιρας του συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω

Οι ερχόμενοι αγώνες των αναπτυξιακών μας τμημάτων

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, ετοιμάζονται να περάσουν στους αγωνιστικούς χώρους τα τμήματα ανάπτυξης της Ανόρθωσης μας.

Ομάδα ανδρών Κ18: Ζήνωνας – Ανόρθωση
Μετάβαση στη Λάρνακα για την ανδρική μας ομάδα κάτω των 18, η οποία σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1` κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το συγκρότημα του Ζήνωνα.

Πρόκειται για μιαν πολύ δύσκολη αποστολή που έχουν να επιτελέσουν οι παίκτες μας, καθώς ο προσεχής αντίπαλος, είναι αρκετά δυνατός και θα έχει και την έδρα με το μέρος του, καθώς το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού.

Πάντως η ομάδα μας πάει σε αυτό το παιχνίδι, έτοιμη και αισιόδοξοι ότι μπορεί να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αυτήν αποστολή.

Ομάδα γυναικών Κ18: Ανόρθωση – Κεραυνός

Ένας σημαντικός αγώνας κυπέλλου, περιμένει τη γυναικεία μας ομάδα κάτω των 18, η οποία σε νοκ-άουτ παιχνίδι, υποδέχεται στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού τον Κεραυνό.

Η ομάδα που θα κερδίσει, θα προκριθεί στον τελικό, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο της κυπελλούχου.

Ο Κεραυνός είναι ένας πάρα πολύ δυνατός αντίπαλος και η προσπάθεια που καλούνται να καταβάλουν οι παίκτριες μας, θα είναι πολύ δύσκολη.

Ωστόσο είναι ένα και μόνο παιχνίδι και θα γίνει στην έδρα της ομάδας μας, που με όλες της τις δυνάμεις θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.

Ομάδες Κ12

Νέα ευκαιρία για εκμάθηση και καλαθοσφαιρική διασκέδαση για τα νεαρά μας παιδιά κάτω των 12.

Οι δυο ομάδες μας, έχουν να δώσουν παιχνίδια με την πρώτη μας ομάδα, να έχει να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Άτλαντα, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Λυκείου Αγίας Φύλας, ενώ η δεύτερη μας ομάδα, θα παίξει με την Αναγέννηση Γερμασόγειας, σε παιχνίδι που θα γίνει στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ