Έπεσε μαχόμενη…

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Τρίτης, η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά πιο κάτω το ρεπορτάζ από την ομοσπονδία

«ΣΩΤΗΡΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3 (15-25, 20-25, 23-25)

Τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του Τίτλου έκανε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 ο Property Gallery Απόλλων. Η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη πέρασε από το «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» καταβάλλοντας με 3-0 σε 72’ την σκληροτράχηλη Ανόρθωση και μια αγωνιστική πριν το φινάλε διατηρείται στην πρώτη θέση με 49 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό μετά το πρώτο σετ με τον Property Gallery Απόλλων να μπαίνει με ορμή στο πρώτο σετ και να κερδίζει 25-15 σε 19’.Η Ανόρθωσις παρουσιάστηκε με αλλαγές στη σύνθεσή της αφού η Nikolova μπήκε στο 08-16 για τις Λεμεσιανές, ενώ σε όλο το ματς προτιμήθηκε η Γεωργία Κωνσταντίνου.

Στη συνέχεια η Ανόρθωσις ανέβηκε και πίεσε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάρει άλλη τροπή. Στο δεύτερο σετ οι Λεμεσιανές επιβλήθηκαν 25-20 σε 25’ και έκαναν το 2-0 σετ. Πολύ ενδιαφέρον ήταν το τρίτο σετ με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο φινάλε 21-21, αλλά την ομάδα του Γιαπάνη να επικρατεί 25-23 σε 28’ και να κερδίζει το τρίποντο με 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (D. DJORDJEVIC): Shvanska, Ριαλά, Ζεμπύλα, Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους, Βασιλείου – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Νikolova, Θεοδότου,.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Lavruk, Ιορδάνους, Nogueras, Perez, Λάμπρου, Ventura – Λίμπερο: Ζακχαίου, Χατζηκωνστάντα – Αλλαγές: Χριστοφόρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ