Δημοσίευμα για συνεννόηση για στημένο παιγνίδι στις 2 Απριλίου

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας PROTATHLIMA αναφέρει ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 2 Απρίλιου έχει υπάρξει συνεννόηση για να κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα με την γηπεδούχο να παρατάσσεται με αναπληρωματικούς.

Ο αγώνας αυτός όπως αναφέρει η ιστοσελίδα αφορά την Γ’ κατηγορία αλλά δείχνει ξανά την βρωμιά που επικρατεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο γενικά.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα από το PROTATHLIMA:

«Σε συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του PROTATHLIMA για ύποπτες ενέργειες που αφορούν επερχόμενο αγώνα της Γ´ κατηγορίας, έχουμε συλλέξει νέες πληροφορίες για πράγματα και θαύματα σχετικά με την υπόθεση.

Όπως έχουμε μάθει έφτασαν πληροφορίες στην Επιτροπή Δεοντολογίας για ντόμινο συνεννοημένων αγώνων με στόχο να ευνοηθούν συγκεκριμένες ομάδες.

Πάμε τώρα στο «ψητό» της υπόθεσης: Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 2 Απρίλιου έχει υπάρξει συνεννόηση για να κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα με την γηπεδούχο να παρατάσσεται με αναπληρωματικούς.

Στην διερεύνηση που έγινε από τις αρχές, προκύπτουν στοιχεία ότι η επιδίωξη για να έρθει συγκεκριμένο αποτέλεσμα για τον αγώνα που θα γίνει στις 2 Απριλίου, σχετίζεται και με αποτέλεσμα που ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική με στόχο να εξυπηρετηθούν συμφέροντα κάποιων ομάδων.

Από τα συγκεκριμένα στοιχεία που αξιολογεί η Επιτροπή Δεοντολογίας φωτογραφίζεται συγκεκριμένος παράγοντας που είναι ο πρωταγωνιστής-εγκέφαλος στη συνεννόηση των αγώνων.

Όπως έχουμε μάθει ο ΠΑΣΠ είναι ενήμερος ενώ κάποιες πληροφορίες μεταβιβάστηκαν ήδη και στις αστυνομικές αρχές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ