Τι θα πράξει με Χρυσοστόμου;

Μετά και την εμφάνιση του στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη, αναμφίβολα ο Ανδρέας Χρυσοστόμου κτυπάει με αξιώσεις θέση στην εντεκάδα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στη διάσκεψη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Άρη, ρωτήθηκε για τον νεαρό μέσο κατά πόσο τον έχει αδικήσει με τον κόουτς να απαντά:

«Εντάξει, παίρνεις κάποιες αποφάσεις, έχουμε 25 ποδοσφαιριστές, αυτοί που δεν παίζουν θα νιώθουν σίγουρα αδικημένοι. Αυτό που για μένα είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις την ευκαιρία να μπεις και να δείξεις, τότε σημαίνει ότι έδειξε ότι είναι έτοιμος και πρέπει να παίξει. Από εκεί και πέρα δεν είναι μόνο αυτόν, είναι κι άλλοι, είμαστε 27 στην ομάδα, δεν είναι εύκολη δουλειά για μας, είναι πολύ δύσκολο, αλλά κάθε φορά ο Ανδρέας δείχνει ότι είναι έτοιμος και θα πράξουμε ανάλογα. Αυτός που είναι έτοιμος και μπορεί να προσφέρει θα παίζει αυτός».

Σαφέστατα ο Κετσπάγια μέσω των δηλώσεων του θεωρεί τον Χρυσοστόμου έτοιμο για να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα και μένει να δούμε αν στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό έφθασε η ώρα ο νεαρός που άλλαξε τη ροή του αγώνα απέναντι στον Άρη να πάρει για τρίτη φορά φέτος φανέλα βασικού.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ