Έγινε το 4-0 και ένα βήμα μακριά για το Back2Back!

Το Σάββατο (26/2) η Sabbianco Ανόρθωση σημείωση καθοριστική νίκη στο Πρωτάθλημα Ανδρών στο Χάντμπολ επικρατώντας 24-22 του Παρνασσού, εκτός έδρας. Με τη νίκη της αυτή η «Κυρία» είναι μια νίκη μακριά από τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της πρωταθλήτριας. Έχει ήδη προκριθεί στους τελικούς των play-off καθώς προηγείται 4-0 στις νίκες της τέταρτης ΕΝΑΒ. Στους τελικούς θα αντιμετωπίσει τον Παρνασσό ή τον ΑΠΟΕΛ των οποίων προηγείται με 4-0. Πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που πρώτη θα φτάσει στις πέντε νίκες.

Στο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» η ομάδα του Γ. Ζαραβίνα προηγήθηκε 14-11 στο ημίχρονο. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Παπακυπριανού με έξι γκολ. Ο Ιούλιος Αργυρού έβαλε 4. Για τον Παρνασσό έβαλε 6 γκολ ο Hajduc.

Η Sabbianco Ανόρθωση έχει 15 νίκες σε ισάριθμους εγχώριους αγώνες τη σεζόν 2021-22.

– Στον άλλο αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής της Β’ Φάσης ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 30-17 της ΕΝ Αγ. Βαρβάρας. Χρίστος Γεωργίου και Νικηφόρος Χαραλάμπους έβαλαν από 5 γκολ για τους νικητές. Από 4 οι Καπετάνιος και Στυλιανού για την ΕΝΑΒ.

Στην τελευταία αγωνιστική θα αγωνιστούν ΕΝΑΒ – Παρνασσός και Sabbianco Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ σε αναμετρήσεις χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού η κατάταξη έχει οριστικοποιηθεί:

1. Sabbianco Ανόρθωση 30β
2. Παρνασσός Στροβόλου 18
3. ΑΠΟΕΛ   14
4. ΕΝΑΒ   9

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ