«Συζητάμε με μέσο – σύντομα θα υπάρξει κατάληξη»

Στον Super Sport FM 104,0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για τα αγωνιστικά: «Πρόλαβαν τα παιδιά μέσα από τις αναβολές να είναι κοντά μας πριν την έναρξη του αγώνα. Θα δούμε πόσο έτοιμοι θα είναι. Κρατάμε όμως το θετικό της επιστροφής. Αυτό που δεν υπάρχει, είναι πως στο μέτωπο των τραυματιών, δεν έχουμε κάτι».

Ποια η κατάσταση όσον επιστρέφουν από την καραντίνα: «Με τις προηγούμενες μεταλλάξεις, ήταν χειρότερη η κατάσταση των ποδοσφαιριστών στην επιστροφή τους. Τώρα όμως, όσο βλέπω από τη δική μας ομάδα, είναι πολύ ήπια η νόσηση από την όμικρον».

Αν έχει αλλάξει ο στόχος της Ανόρθωσης: «Ο στόχος δεν αλλάζει, είναι ο πρωταθλητισμός. Για να κάνουμε πρωταθλητισμό, πρέπει να μπούμε στην εξάδα».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έχει παγώσει από την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία. Είναι λογικό να μην θέλουν να ρισκάρουν να βρεθούν στο γήπεδο με άλλους 4.000 φίλους της ομάδας. Όμως το καταλαβαίνουμε απόλυτα, αν κάνουμε βόλτες και έξω, το βλέπουμε, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο που έχει επηρεαστεί».

Για το μεταγραφικό: «Είναι πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν σε μία μεταγραφική περίοδο την μη κατάληξη συμφωνίας. Συνέβη σε εμάς σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Πέραν του Νοβότνι, θέλουμε τουλάχιστον ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Υπάρχουν στόχοι με τους οποίους συζητάμε, ίσως να έχουμε κατάληξη την ερχόμενη εβδομάδα».

Πόσες κινήσεις θα γίνουν ακόμα: «Τουλάχιστον μία»

Για τον Νοβότνι: «Επειδή στη θέση του επιθετικού, πέραν πως αποχώρησαν δύο ποδοσφαιριστές, είχαμε ζητήματα, η ομάδα έσπευσε στην απόκτηση του Νοβότνι. Θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και με τον μέσο, όμως για συγκιρίες δεν έγινε. Θεωρώ πως σύντομα θα υπάρξει και εκεί κατάληξη».

Για τον Ουάρντα: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που από την αρχή που τον φέραμε ξέραμε πως θα μας αναγκάσει να συζητήσουμε την παραμονή του. Οι επαφές που έχουν γίνει μαζί του, δεν θα μπορούσαν να καταλήξουν τώρα. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή στο συγκεκριμένο ζήτημα. Του αρέσει πολύ που είναι εδώ, όμως νιώθει πως η ποδοσφαιρική του αξία είναι για πιο μεγάλο πρωτάθλημα».

Για τον Αρτυματά: «Επειδή το θέμα αυτό έχει επεκταθεί υπερβολικά και γράφονται και… τέρατα. Είναι ο αρχηγός μας, χαίρει την απόλυτη εκτίμηση από όλους στην ομάδα. Μιλάμε όμως για ανανέωση συμβολαίου και δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο ακόμα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ