Η πρώτη δράση ενόψει των 111

Την πρώτη δράση ενόψει των 111 χρόνων της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω η σχετική ανακοίνωση

Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την 1η δράση ενόψει της συμπλήρωσης των 111 χρόνων του Σωματείου μας η οποία έχει οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο 29/01 στις 15:00. Συγκεκριμένα θα τελεστεί Εθνικό Μνημόσυνο με τρισάγιο ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ της Ε.Ο.Κ.Α με αφορμή και την επέτειο της μνήμης του Αρχηγού του Απελευθερωτικού αγώνα και επίτιμου προέδρου του Σωματείου μας, Γεώργιου Γρίβα Διγενή, δύο μέρες νωρίτερα στις 27/01.

Το τρισάγιο θα τελεστεί στο εκκλησάκι “Παναγίας Σουμελά” στην βορειοδυτική πλευρά του σταδίου μας και θα διοργανωθεί μετά από συνεννόηση με τον Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου – Anorthosis Famagusta Club. Έχουν προσκληθεί τα διοικητικά συμβούλια τόσο του Σωματείου όσο και του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα δώσουν το παρών τους σε μια λιτή εκδήλωση με χρέος προς την Ιστορία μας.

Προσκαλούμε όλους τους Ανορθωσιάτες και ειδικά την νεολαία της Αμμοχώστου όπως προσέλθουν στην εκδήλωση με σκοπό να τιμήσουμε ανθρώπους και μορφές που έχουν επιτελέσει σημαντικό ρόλο, στην Ιστορία μας. Με το τέλος του τρισάγιου θα ακολουθήσει σύντομη ομιλία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του αείμνηστου Αντώνη Παπαδόπουλου.

Υ.Γ. Η ώρα έχει οριστεί στις 15:00 ένεκα και του αγώνα της ομάδας μας, Anorthosis Famagusta που ακολουθεί στο στάδιο μας και οποιαδήποτε εκδήλωση θα πρέπει να έχει τελειώσει τουλάχιστον δύο ώρες πριν το αθλητικό γεγονός.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🇬🇷

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ