Εξέλιξη με Ροντρίγκο / Τέλος από ΠΑΟΚ, η «εμπλοκή» Ανόρθωσης-Τιμούρ!

Τίτλοι τέλους αναμένεται να μπουν στη συνεργασία ΠΑΟΚ – Ροντρίγκο, με τον 29χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ να αποχωρεί έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του!

η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον Ροντρίγκο είναι ξεκάθαρη και τον Γενάρη αναμένονταν εξελίξεις δεδομένου πως οι δύο πλευρές είχαν αποφασίσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με τον μεν ΠΑΟΚ να ενισχύεται με τον Σάστρε και το δε Βραζιλιάνο να μην έχει τον επιθυμητό ρόλο.

Ήδη το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για δίχτυα του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη αγορά και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ροντρίγκο, έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο.

Μάλιστα το όνομα του Ροντρίγκο είχε παίξει αρκετά έντονα για την ομάδα μας τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ένα από τα δημοσιεύματα έγραφε συγκεκριμένα:

«ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ: είναι ο ένας απο τους τρεις δεξιούς μπάκ που αγωνίζονται στην ελληνική Big 4 και έχει “κεντράρει” ή έχουν προταθεί στον Τιμούρ Κετσπάγια. Οι αλλοι δυο; Ο… γνωστός Μπακάκης που ψάχνει ομάδα να φύγει από την ΑΕΚ και ο… άγνωστος Ροντρίγκο του ΠΑΟΚ! Το κοινό του Βραζιλιάνου με τον Αργεντινό του Παναθηναϊκού είναι πως τα συμβόλαιά τους τελειώνουν τον ερχόμενο Ιούλιο, απο τον Γενάρη θα είναι ελεύθεροι να κλείσουν αλλου και οι τωρινές ομάδες τους δεν πρόκειται να τους κάνουν πρόταση ανανέωσης…».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ