«Η Ανόρθωση παίζει ελεύθερα εκτός έδρας / Είναι απρόβλεπτη, μπορεί να εκπλήξει με πολλούς τρόπους»

Δηλώσεις για τον αυριανό αγώνα της Παρτιζάν απέναντι στην ομάδα μας, παραχώρησε ο προπονητής της Σέρβικης ομάδας Αλεξάντερ Στανόγεβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στο ποδόσφαιρο, το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό, αλλά μπορούμε πραγματικά να το χαρακτηρίσουμε αυτό ως το πιο σημαντικό, γιατί θα κρίνει την πρόκριση. Η Ανόρθωση χαρακτηρίζεται από αστάθεια, είναι απρόβλεπτη, μπορεί να εκπλήξει με πολλούς τρόπους. Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι για όλα».

«Θα σκεφτούμε ότι ο ένας βαθμός είναι αρκετός αν φτάσουμε στο 85ο λεπτό και το ματς είναι ισόπαλο. Μέχρι τότε, θα προσεγγίσουμε τον αγώνα με στόχο τη νίκη. Σκεφτόμαστε τα πάντα, το παιχνίδι με πολλούς τρόπους. Ο αντίπαλος παίζει ελεύθερα εκτός έδρας. Είναι σε μια κατάσταση που κι αυτός αποφασίζει για τη μοίρα του και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα επιτεθεί. Θα δούμε αν θα είναι στα πρώτα 15 λεπτά ή πιο κάτω. Παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Έχουμε και σχέδιο Β αν χρειαστεί για να έρθει το απαραίτητο αποτέλεσμα».

«Όλοι ξέρουμε τι φέρνει αυτό το παιχνίδι και πόσο σημαντικό είναι, είναι σημαντικό για όλους μας για χίλιους λόγους. Έχουμε ορισμένα προβλήματα. Είναι ο Πάντιτς που είναι σχεδόν σίγουρα εκτός συναγωνισμού. Μικρά προβλήματα έχει και ο Σκέκιτς. Οι οπαδοί μας οδήγησαν με ένθερμη υποστήριξη απέναντι στο Σότσι και τη Σάντα Κλάρα και θέλουμε να μας δώσουν θετική ενέργεια και υποστήριξη την Πέμπτη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ