Δηλώσεις Τιμούρ: «Δεν σκεφτόμαστε αυτό που έγινε με την ΠΑΕΕΚ, σκεφτόμαστε αυτό που θα γίνει αύριο»

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπάγια στη διάσκεψη τύπου για το παιγνίδι αύριο με την Παρτιζάν.

Αναλυτικά:

«Να είμαστε στο τελευταίο παιγνίδι και να έχουμε την ευκαιρία για να περάσουμε είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, που μας κέρδισε στην έδρα μας. Αλλά από τότε άλλαξαν πολλά πράγματα. Σίγουρα ξέρουμε τι αντίπαλο αντιμετωπίζουμε αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

«Αλλά αυτή η ευκαιρία που μας παρουσιάζεται αύριο να πάρουμε την πρόκριση είναι ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές και θέλουμε αυτό το κίνητρο και το πάθος να το δούμε αύριο στο παιγνίδι».

«Είναι πολύ καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να δώσουν αυτή τη μεγάλη χαρά στον κόσμο».

«Φθάσαμε στο τελευταίο παιγνίδι και διεκδικούμε την πρόκριση. Όταν ξεκινήσαμε δεν μπορούσε κάποιος να το φανταστεί, αλλά αυτά είναι τα γεγονότα. Αφού έχουμε τις πιθανότητές μας θα τις διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Δεν σκεφτόμαστε αυτό που έγινε με την ΠΑΕΕΚ, σκεφτόμαστε αυτό που θα γίνει αύριο και θέλουμε οι παίχτες να είναι ετοιμοπόλεμοι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ