Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι: «Όποιος δεν σέβεται το ψωμί που τρώει…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παν.Συ.Φι σχετικά με την επίσκεψη τους στην προπόνηση αλλά και τις εξελίξεις στο θέμα με τον Κατσαράβα.

Αναλυτικά:

Επί της ευκαιρίας της επανέναρξης των προπονήσεων, αντιπροσωπεία των οργανωμένων επισκέφτηκε την προπόνηση και είχε σύντομη συνομιλία με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ως άνθρωποι πάνω απ’ όλα ευχηθήκαμε Χρόνια Πολλά και στην συνέχεια επιστήσαμε την προσοχή για την συνέχεια.

Όποιο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφασίσει ότι θέλει να παραμείνει μέλος της ομάδας οφείλει να σέβεται τις αρχές και την Ιστορία της. Δεν γεννήθηκε κανένας Ανορθωσιάτης και δεν ζούμε με αυταπάτες. Σε δύσκολους καιρούς για την κοινωνία όπως η σημερινή, οφείλουν να είναι διπλά προσεκτικοί και αφοσιωμένοι στην ομάδα που τους πληρώνει αδρά.

Ο κόσμος με κάθε ευκαιρία είναι δίπλα στην Ανόρθωση και δεν ζητάει πολλά. Απλά τα αυτονόητα για το μέγεθος του Συλλόγου.

Στο σημείο αυτό να δώσουμε τα συγχαρητήρια και στα άτομα του Δ.Σ. για την αντίδραση και δράση τους να ενεργήσουν σωστά και άμεσα. Όποιος δεν σέβεται το ψωμί που τρώει και τον κόσμο θα χειρίζεται αναλόγως

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ