Σχόλιο Μπεκιάι για Τιμούρ: «Είναι δυνατός χαρακτήρας, θέλει πάντα να κερδίζει…»

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Ανόρθωσης και παλαίμαχος άσος της «Κυρίας» Αριάν Μπεκιάι ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0.

Ο Αριάν μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ αλλά και στον Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά πιο κάτω

Για το ότι είναι ο πρώτος (και μοναδικός) τερματοφύλακας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που καταφέρνει να σκοράρει με κεφάλια: «Ήταν στο 95ο λεπτό του αγώνα ΟΦΗ-Πανηλειακός (2-2). Είναι κάτι που με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή, όμως για τον τερματοφύλακα είναι καλό να τον θυμούνται για τις αποκρούσεις και όχι για τα γκολ (γέλια)».

Για τη φετινή πορεία της Ανόρθωσης: «Η ομάδα άρχισε την σεζόν με μεγάλη επιτυχία με την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Κάτι που ήταν ο μεγάλος στόχος και έκανε κάτι που τα τελευταία χρόνια έλειπε από την ομάδα. Απ’ εκεί και πέρα στο πρωτάθλημα δεν έχει την ανάλογη πορεία. Στα τελευταία παιχνίδι πέτυχε δύο νίκες και ανακάμπτει. Οι μεγάλες ομάδες μέσα από τις δυσκολίες βρίσκουν τους τρόπους να ανακάμπτουν και πιστεύω αυτό θα κάνει και η Ανόρθωση που είναι μεγάλη ομάδα. Βλέποντας το φετινό πρωτάθλημα, με τον Άρη να είναι ευχάριστη έκπληξη, θα μεγαλώσει τον βαθμό δυσκολίες για τις μεγάλες παραδοσιακά ομάδες και θα δώσει ευχάριστη νότα. Αυτή τη στιγμή κάποιες ομάδες έχουν ένα προβάδισμα αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα. Η Ανόρθωση τα προηγούμενα μας είχε συνηθίσει σε καλύτερο αμυντικό κομμάτι, φέτος δεν λειτούργησε τόσο, όμως τώρα άρχισε να βελτιώνεται και αυτή η κατάσταση.

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Εγώ δεν μπορώ να πω πως είναι πιεσμένος. Είναι δυνατός χαρακτήρας, θέλει πάντα να κερδίζει και έχει τον τρόπο του που εκφράζεται. Ξέροντάς τον ποτέ δεν κρατά κακία σε παίκτη ή σε κάποιον άλλο. Ένα από τα όπλα του είναι ότι είναι ένας δίκαιος προπονητής. Κατά βάθος, παρά τον τρόπο που εκφράζεται, ένας παίκτης που καταλαβαίνει ότι είναι δίκαιος προπονητής, δεν έχει παράπονο. Όταν χτίζεται κάτι, χτίζεται πάνω σε βάσεις. Όποιος έρθει στην Ανόρθωση ξέρει ότι θα έχει την πίεση. Όποιος έρχεται ξέρει και τον τρόπο του Τιμούρ που τρελαίνεται όταν χάνει. Σε γενικές γραμμές πάντα θα υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και γι’ αυτό υπάρχουν αλλαγές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ