Νίκη με τεράστια ανατροπή (βίντεο)

Τη νίκη  με τεράστια ανατροπή και κόντρα στα προβλήματα, πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής η ομάδα μας στο «Κίτιον» απέναντι στην ΑΕΚ, που επιβλήθηκε των κιτρινοπράσινων με 5-4.

Νωθρό και πολύ μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα για την Ανόρθωση με την ΑΕΚ με την εκπλήρωση 11 λεπτών στο αγώνα να προηγείται με 0-3 χάρις σε γκολ των Αποστόλου, Κουππαρή και Πατίκκη. Μετά το αρχικό σοκ και το εσπευσμένο τάιμ άουτ που ζήτησε ο Γιώργος Κυριάκου, οι φουτσαλιστές μας ανασυντάχθηκαν και προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Για την ομάδα μας μείωσε ο Δάγγας σε 3-1 πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με τον Κουππαρή να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 1-4. Από εκεί και πέρα οι φουτσαλιστές μας κατάθεσαν και τη ψυχή τους μέσα στο γήπεδο. Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος η ΑΝΟΡΘΩΣΗ κατάφερε την ολική ανατροπή.

Ο Κλεόβουλος Μιχαήλ μείωσε στο 26′ σε 2-4 ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κωνσταντίνος Ανδρέου σημείωσε το 3-4. Ο Σάββας Σάββα απέκρουσε εξάμετρο πέναλτι του Ενρίκε διατηρώντας την ομάδα μας ζωντανή μέσα στο παιχνίδι. Ο Κόκκινος στο 37′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και κάνοντας το ακόμη πιο δραματικό στο φινάλε. Στο 38′ ο Κουλουμπρής αστόχησε σε δεκάμετρο πέναλτι, μιας και η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά αποκρούστηκε από τους φουτσαλιστές στην ΑΕΚ, που στην κόντρα αντεπίθεση έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Σάββα να λέει αποκρούει το σουτ του Κουππαρή. Το νικητήριο τέρμα για την Ανόρθωση ήρθε στο 39′ όταν ο Κουλουμπρής τροφοδότησε τον Κλεόβουλο Μιχαήλ, που με ωραίο σταμάτημα με το δεξί πέρασε τον Οδυσσέως και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα, νίκη που μας ανεβάζει στους 6 βαθμούς, ωστόσο για να έχει ουσία και αντίκρισμα θα πρέπει η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου να αποτελέσει την αφετηρία για τα επόμενα παιχνίδια ούτως ώστε να έρθουν και άλλες νίκες για να επαναφέρουν την ομάδα στην τροχιά των στόχων της που ευθύς εξαρχής τέθηκαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ