Φόρο τιμής στους δύο εθνομάρτυρες

Τιμητικές πλακέτες ως φόρο τιμής στους εθνομάρτυρες, Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού απένειμε αντιπροσωπεία του Παν.Συ.Φι.

«Συμπληρώνονται σήμερα 38 χρόνια από τη παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους που καπηλεύεται ακόμα τη γη των προγόνων μας. Σε τούτο το ηρωικό νησί ιστορικά αποδείχτηκε ότι υπάρχουν ακόμα ψυχές, που με θάρρος μάχονται για ορισμένες θεμελιώδεις αρχές, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία.

Ας πάμε πίσω στο πρόσφατο παρελθόν, 12 Νοεμβρίου 2018. Στο ημερολόγιο προστίθεται ακόμα μια μαύρη σελίδα. Ο χώρος στον οποίο δολοφονήθηκαν οι δύο ήρωες Τάσος Ισαάκ και Σολωμός Σολωμού, μετατρέπεται σε ένα ακόμη μονοπάτι εδραίωσης της κατοχής.

Δύο αδέρφια μας πριν 25 χρόνια, σε αυτό το σημείο, διέσχισαν την οδό της Αθανασίας χαράσσοντας για εμάς τους αγνούς Αμμοχωστιανούς και πρόσφυγες ένα μονοπάτι να ακολουθήσουμε.

Ως Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε συνάρτηση με την σημερινή ψευδοανακύρηξη και την συμπλήρωση των 25 χρόνων από την θυσία των ηρώων μας θέλαμε να προσφέρουμε στις δύο οικογένειές τιμητικές πλακέτες ως φόρο τιμής για τη θυσία των δύο παλικαριών. Έτσι χθες αντιπροσωπεία του τοπικού μας συνδέσμου, Famagusta Ghetto επισκέφθηκε τις οικίες των ηρώων μας δίνοντας το μήνυμα ξανά,

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.

Ο Αγώνας για Απελευθέρωση της Κύπρου μας συνεχίζεται.

ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΙΣΑΑΚ – ΣΟΛΩΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ