Ελάχιστες θέσεις διαθέσιμες…

Λεπτομέρειες σχετικά με τη διήμερη εκδρομή στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση κόντρα στην Παρτιζάν ανακοίνωσε ο Παν.Συ.Φι την Τετάρτη.

Αναλυτικά πιο κάτω

Διήμερη στο Βελιγράδι

Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει ότι η ναυλωμένη πτήση του συνδέσμου για Σερβία έχει πληρότητα στο 90% από μέλη μας και γι ´αυτό δεν μπορούσαμε να ανακοινώσουμε νωρίτερα διαθεσιμότητα.

Υπάρχουν ελάχιστες θέσεις οι οποίες μπορούν να δοθούν με σειρά προτεραιότητας σε ενδιαφερόμενους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την πιο κάτω φόρμα και στελέχη του συνδέσμου θα επικοινωνήσουν μαζί τους το συντομότερο.

https://forms.gle/QCKMypJQSZtB4pr47

Υπενθυμίζουμε πως ένας τυχερός θα ταξιδέψει εντελώς δωρεάν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 16/11. Συμμετέχετε στον διαγωνισμό αγοράζοντας τον λαχνό από το διαδικτυακό μας κατάστημα.

🌐https://maxhtec94.com/site/product/laxnos-klirwsis/

Μια τελευταία εκδρομή για φέτος όπως δείχνουν τα πράγματα αλλά είναι αυτή που περιμέναμε από την αρχή. Μαζί με όλα τα αδέλφια από Σερβία και Ρωσία θα βάψουμε το Βελιγράδι στα μπλε και θα υπενθυμίσουμε τη δύναμη της ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ. Το πάρτι θα ξεκινήσει ένα βράδυ προηγουμένως αφού οι πτήσεις μας έχουν οριστεί στις εξής μέρες & ώρες :
▪️ Αναχώρηση Τετάρτη (08/12) – Ώρα 11:30 (Κύπρου)
▪️ Επιστροφή Παρασκευή (10/12) – Ώρα 17:15 (Σερβίας)
«ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ»
𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ