«Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και εμείς δεν μαθαίνουμε…»

Απογοητευμένος από την ήττα εμφανίστηκε στη διάσκεψη τύπου ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο κόουτς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ανάφερε: «Είναι δύσκολο να μιλήσω… Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Είναι δύσκολο να παίζεις όπως παίξαμε σήμερα και να χάνεις το παιχνίδι. Δυστυχώς είναι η ιστορία που μας ταλαιπωρεί, δεχόμαστε εύκολα γκολ από αμυντικά λάθη, σαν ομάδα.

Δύσκολο για μένα, αν δεν παίζαμε καλά… Παίξαμε όμως καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα, κυριαρχήσαμε… Χάσαμε ευκαιρίες που είναι δύσκολες να χάσεις παρά να το βάλεις. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Σήμερα στοίχησαν τα λάθη και η αστοχία. Είχαμε καλές ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Δεν μπορώ να έχω παράπονο.

Η ομάδα προσπάθησε. Μπορεί να κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι σήμερα. Είναι λυπηρό που φεύγουμε λυπημένοι. Δεν μπορούμε να πούμε οτι έχουμε πρόβλημα στα εκτός έδρας. Σήμερα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και εμείς δεν μαθαίνουμε… Η ομάδα έπαιξε καλά, αυτό μας δίνει ελπίδα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε κάποιο παιχνίδι και χάσαμε τρία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να βάζουμε τα γκολ. Δεν δεν θα βάζεις…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ