Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (8/10) η ετήσια γενική συνέλευση της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου  (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) Δημόσια ΛΤΔ, στην παρουσία των μετόχων, των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» του σταδίου «Α. Παπαδόπουλος».

Οι εργασίες ξεκίνησαν με τον απολογισμό του Προέδρου κ. Ευγένιου Χαμπουλλά, ο οποίος στάθηκε στα πολλά προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η διοίκησή του κατά την περασμένη σεζόν. Αιτία οι συνέπειες της πανδημίας στο ποδόσφαιρο και κυρίως η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα που επηρέασε την ομάδα τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. παρόλα αυτά, όπως ανέφερε, η χρονιά ολοκληρώθηκε πετυχημένα με την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη. Επιτυχίες στις οποίες δόθηκε συνέχεια με την είσοδο της ομάδας σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο σημείο αυτό στάθηκε ιδιαίτερα θέλοντας να τονίσει πως η επιτυχία αυτή δεν έχει επιλύσει όλα τα προβλήματα και δεν κάλυψε όλες τις ανάγκες στο οικονομικό και απαιτείται εγρήγορση από ολόκληρη την Ανορθωσιάτικη οικογένεια.

Εμβαθύνοντας στον τρόπο λειτουργείας της Εταιρείας και στις αλλαγές που έγιναν, ανέφερε πως το Δ.Σ. προχώρησε στην περαιτέρω στελέχωση των τμημάτων με προσωπικό ενώ την εποπτεία τους ανέλαβε για κάθε τμήμα ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τέλος αναφέρθηκε και στις εργασίες που έγιναν στις εγκαταστάσεις της ομάδας, αναβάθμιση χλοοτάπητα, φωτισμού, έργα στη Βόρεια κερκίδα και δημιουργία υποσταθμού της ΑΗΚ, ώστε αυτές να πληρούν τα κριτήρια κατηγορίας 3 της UEFA αλλά και της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων. Για το σκοπό χρησιμοποιήθηκαν ίδια κεφάλαια της Εταιρείας που ξεπερνούν τις €350.000, χωρίς να υπάρξει η συνδρομή της Πολιτείας.

Του απολογισμού του Προέδρου ακολούθησε η ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων, οι οποίες και εγκρίθηκαν. Στο τρίτο μέρος της συνέλευσης αναγνώστηκαν και εγκρίθηκαν καταστατικές αλλαγές στην Εταιρεία, ενώ επαναδιορίστηκαν οι ελεγκτές και οι νομικοί σύμβουλοί της.

Το καταληκτικό σχόλιο έγινε από το Μεγαλομέτοχο κ. Χρήστο Πουλλαΐδη ο οποίος ευχαρίστησε το Δ.Σ. και προσωπικά τον Πρόεδρο για τη σκληρή δουλειά που έκαναν και ευχήθηκε όπως ακολουθήσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.