Μεγάλη ανατροπή και νίκη

Την ΑΕΛ με 53-50 κέρδισε νωρίτερα σήμερα η γυναικεία ομάδα καλαθόσφαιρας του συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω

Μεγάλη νίκη για τη γυναικεία μας ομάδα

Με νίκη για τη γυναικεία ομάδα, τελείωσε το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ, για την 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης στο πρωτάθλημα γυναικών.

Με σερί 13-0 στα τελευταία 6 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα, η ομάδα μας ανέτρεψε το 40-50, σκορ που υπήρχε στο σημείο εκείνο, για να φθάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα και με το τελικό σκορ να είναι 53-50.

Έτσι οι κοπέλες μας έφθασαν στην τρίτη συνεχόμενη τους νίκη, στα ισάριθμα μέχρι τώρα παιχνίδια τους για την πρώτη φάση.

Το παιχνίδι, ήταν κυρίως νευρικό κάτι που φαίνεται και από το χαμηλό σκορ, με την ΑΕΛ να έχει το προβάδισμα στο 10λεπτο με 11-14.

Στη 2η περίοδο η ομάδα μας βρήκε περισσότερες λύσεις στην επίθεση, παρούσας της Ντέλβα που είχε αντικατασταθεί νωρίς, όντας χρεωμένη με δυο φάουλ. Έτσι, το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 28-26 για την Ανόρθωση.

Αν και στην αρχή της επανάληψης, η ομάδα μας βρέθηκε να προηγείται με 33-30, στη συνέχεια δεν βρήκε πολλούς πόντους, σε αντίθεση με την ΑΕΛ που πέρασε μπροστά και προηγήθηκε με 38-44 κατά το κλείσιμο της 3ης περιόδου.

Το προβάδισμα της αντιπάλου μας, ανέβηκε στους 10 πόντους, στα 6 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Όμως ήταν σε εκείνο το σημείο που άρχισε η αντεπίθεση για τις κοπέλες μας, οι οποίες μείωσαν αρχικά σε 47-50, αλλά δεν σταμάτησαν εκεί.

Η Τιάνα Ράτσα, ήταν η βασική πρωταγωνίστρια, η δε άμυνα μας, ήταν απροσπέλαστη και έτσι έγινε το 51-50 με καλάθι της Ράτσα και η νίκη ήλθε με βολές της ίδιας, στα 14 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Άστοχη η επίθεση της ΑΕΛ με τη λήξη και το τελικό σκορ, ήταν 53-50 για την ομάδα μας που έφθασε σε μιαν μεγάλη νίκη, με ανατροπή επί ενός ισχυρού αντιπάλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ