Ξέσπασμα Τιμούρ: «Η αχαριστία έχει τα όρια της…»

Ως απρόσμενο χαρακτηρισε το αποτέλεσμα ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος ήταν ιδιαίτερα έντονος στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά πιο κάτω μερικά από αυτά που είπε και το σχετικό βίντεο.

«Σίγουρα δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα. Φαίνεται ότι δεν ήμασταν στην κατάταση που μπορούσαμε να ήμασταν και θέλαμε και έπρεπε να ήμασταν. Αλλά εγώ θα ασχοληθώ με κάτι άλλο.

Ξέρεις, δοκιμασία περνάνε όλοι. Προπονητές, παίκτες, περνάνε και οι άλλοι ανθρώποι που είναι γύρω από την ομάδα, διοίκηση, κόσμος. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια όταν έχει δυσκολίες αλλά φαίνεται ότι κάποιοι ξεχάσανε 13 χρόνια ξηρασίας, ξέχασαν τι κάναμε τώρα δύο χρόνια. Η αχαριστία έχει όριο. Έχει όριο κύριοι. Τώρα χρειάζεται η ομάδα να σταθεί ο κόσμος. Δεν είναι ότι ήρθαμε χθες και σήμερα είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία τι περάσαμε μέχρι εδώ ξεκινώντας από την προετοιμασία. Αν αγαπάτε πράγματι αυτή την ομάδα, που πιστεύω ότι πολλοί χαίρονται σε αυτή την κατάσταση που είναι η ομάδα που άλλοι παρακαλάνε να είναι σε αυτή την κατάσταση. Για να πετύχεις πρέπει να κάνεις και θυσίες. Γι’ αυτό να μην ξεχνάνε όλοι εύκολα τι έχουμε πετύχει κι αν θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να έρθουν αυτοί που πραγματικά θέλουν. Προπονητές της κερκίδας δεν χρειαζόμαστε. Το πού βρήκαμε την ομάδα τα ξέρετε πολύ καλά.

Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι, δεν θα είναι εύκολη χρονιά αλλά εμείς θα προσπαθήοσυμε να κάνουμε τη δουλειά μας και όποιος θέλει να βοηθήσει, όποιος δεν θέλει να κάτσει σπίτι, να μην έρχεται εδώ να δημιουργεί προβλήματα. Προβλήματα έχουμε αρκετά. Αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα, μπορώ να τα συγχωρήσω όλα αλλά η αχαριστία είναι το μεγαλύτεροε έγκλημα. Να σεβαστούν τη δουλειά που έχουμε κάνει εδώ. Ακόμη παίξαμε μόνο έξι παιχνίδια, όλη η σεζόν είναι μπροστά.

Ο κόσμος που έρχεται εδώ πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Η ομάδα έδειξε αυτά τα δύο χρόνια. Τώρα χρειάζεται βοήθεια, στήριξη για να βρει τα πόδια της. Δεν βοηθάνε οι προπονητές της κερκίδας. Κι αυτοί είναι άνθρωποι που έφτασαν την ομάδα εκεί που έφτασε. Δεν θέλουμε προπονητές της κερκίδας. Έχουμε προπονητή που πέτυχε αυτά που δεν πέτυχε κανένας. Προπονητικά και ποδοσφαιρικά. Για αυτό να μην μας μαθαίνουν τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε καλύτερα από όλους. Σταθείτε δίπλα στην ομάδα, τώρα χρειαζόμαστε. Όχι στα ταξίδια που είναι ωραία. Αλλά τα ταξίδια που κάνετε, εμείς το κάναμε αυτό. Με τίτλους. Εγώ για να φύγω από εδώ θα πάρουμε τίτλο και μετά θα φύγω. Όποιος δεν θέλει να κάτσει σπίτι. Είπαμε η Ανόρθωση δεν είναι μόνο μία ομάδα. Αλλά φαίνεται εμείς έχουμε καταλάβει πολύ περισσότερα από αυτούς και για αυτό έχουμε πετύχει. Διότι ξέρουμε τη δουλειά καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Να μας μαθαίνουν εμάς κάποιοι άχρηστοι του ποδοσφαίρου. Με πάμπερς χεσμένοι κατουρημένοι και να μας μαθαίνουν τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Όποιος αγαπά την ομάδα να έρθει να σταθεί δίπλα, όχι φρου φρου κι αρώματα. Εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας. Αυτά που έχουμε κάνει. Ούτε στο όνειρο σας δεν μπορούσατε να το δείτε. Για αυτό κάποιοι να κλείσουν το στόμα. Να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα. Τώρα. Στα πανηγύρια όλοι είναι μάγκες. Τώρα που είναι δύσκολα να σταθούν δίπλα στην ομάδα».

Αν τον ανησυχεί η διαφορά: «Έχουμε άλλα παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε έξι έχουμε άλλα 26. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είνα ιαυτό, όταν γίνεται μία χρονιά κάτι προσπαθούν να καταστρέψουν την ομάδα. Δεν είναι καταστροφικό να αποτύχει και μια χρονιά η Ανόρθωση. Δεν είπαμε εμείς ΄το ικάθε χρόνο θα παίρνουμε πρωτάθλημα. Δύο χρόνια πήραμε τα πρωταθλήματα. Δύσκολο είναι, βλέπετε και την Ομόνοια έχασε από την ΠΑΕΕΚ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ξυπνήστε. Επειδή είμαστε η Ανόρθωση δεν θα έρθει κάποιος να μας δώσει τζάμπα τη νίκη. Οι αντίπαλοι έχουν δίψα, δεν έχουν πετύχει αυτά που πέτυχε η Ανόρθωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ