Χ.Φ: «Έχουμε το καθόν να προβάλουμε την κατεχόμενη μας πόλη…»

Σε ανάρτηση σχετικά με το ταξίδι στο Βελιγράδι και όχι μόνο προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του «MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ».

Αναλυτικά πιο κάτω

Την ίδια ώρα που οι «εγχώριες» ιδιοφυΐες μας στέρησαν το γήπεδο, καλούμαστε να δώσουμε δυναμικά το παρών μας σε ακόμη ένα εκτός ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εκεί που δεν ισχύουν μετρα- ημίμετρα και τα γήπεδα είναι για όλους. Βάζουμε λοιπόν, το Βελιγράδι στο χάρτη μας και πάμε να διδάξουμε σ’ όλη την Ευρώπη ποιοι είμαστε και από ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. Έχουμε το καθήκον να προβάλουμε την κατεχόμενη μας πόλη, όσο κι αν κάποιοι ενοχλούνται. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος ή διεκδίκησης πρόκρισης, ταξιδεύουμε στο Βελιγράδι για την ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ και την ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ. Για κανένα πρόσωπο, για κανέναν μισθοφόρο.

Καλούμε τα μέλη και τον κόσμο μας που δεν εξασφάλισε ακόμη την θέση του στην πτήση μας, να το πράξει το συντομότερο. Τα στελέχη μας θα βρίσκονται από ΑΥΡΙΟ (Πέμπτη) ΜΕΧΡΙ και την Κυριακή (31/10) στο Σωματείο μας για εγγραφές. Ώρες εγγραφών: 17:00-21:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 99 840252.

Υ.Γ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ