«Θρύλος της ομάδας ο Κετσπάγια…»

Σε μέσο της πατρίδας του μίλησε ο Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης αλλά και για τον κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Αναλυτικά πιο κάτω οι δηλώσεις του Ντέλετις

Για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα καθώς χάσαμε από την Δόξα εκτός έδρας. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες σε εκείνο το ματς. Πλέον βλέπουμε το παιχνίδι της Πέμπτης το οποίος θα είναι πολύ γιορτινό για την ομάδα και τον κόσμο. Μας περιμένει ζεστή ατμόσφαιρα»

Για τον κόσμο της πέμπτης και το γεγονός πως θα αγωνιστούμε στη Λευκωσία: «Περιμένουμε αρκετό κόσμο στον αγώνα της Πέμπτης. Οι οπαδοί της Ανόρθωσης είναι ένθερμοι και θα μας στηρίξουν σε ολόκληρο το ματς. Μπορώ να πω με σιγουριά πως μας οδήγησαν στην νίκη κόντρα στην Μπερ Σέβα»

Για την Παρτιζάν: «Η Παρτιζάν ξεκίνησε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και είναι σε καλή κατάσταση αλλά έχουμε κι΄εμείς τα ατού μας. Περιμένω ένα ισοδύναμο παιχνίδι»

Για την κατάσταση στην Ανόρθωση: «Όλοι είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή μας στην Ευρώπη. Η Ανόρθωση είναι πολύ καλά οργανωμένη και ο ιδιοκτήτης είναι από την Κύπρο, έχει τις εταιρείες του στο Μπαχρέιν. Επενδύει στην ομάδα και τη λατρεύει. Ο προπονητής είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής, ο Γεωργιανός Τιμούρ Κετπσάγια, το 2008 οδήγησε την ομάδα στο Champions League. Είναι ένας θρύλος της ομάδας και όλοι είναι ευχαριστημένοι με την επιστροφή στην Ευρώπη.»

Για τον ίδιο: «Ήρθα δανεικός από την ΑΕΚ και αν είμαι καλά, που είναι κάτι που εύχομαι, θα μείνω στην Κύπρο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ