«Θετικό αποτέλεσμα όταν δεν χάσεις…»

Ως θετικό αποτέλεσμα και την ισοπαλία χαρακτήρισε ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς  στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου πριν το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος προπονητής της Παρτιζάν.

“Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο Κόνφερενς Λιγκ, είμαστε χαρούμενοι που λαμβάνουμε μέρος σε αυτή την διοργάνωση. Θα δώσουμε το μέγιστο για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να προκριθούμε.”

Στο παρελθόν η κάθοδος στην Κύπρο συνοδεύτηκε από ήττες από τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ…

“Θυμόμαστε αυτά τα παιχνίδια, θυμόμαστε τις ήττες, θυμόμαστε και την επίσκεψη του Ερ. Αστέρα στην Κύπρο. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στην Κύπρο, είναι θετικό αποτέλεσμα όταν δεν χάσεις. Θέλουμε να επιβληθόύμε, να είμαστε φιλόδοξοι και ελπίζω να φτάσουμε στον στόχο μας”.

Για τους ποδοσφαιριστές που δεν είναι διαθέσιμοι;

“Δεν υπολογίζουμε στους Πάντιτς, Μίλετιτς και Σουμά. Είμαστε όμως σε καλή κατάσταση και ελπίζω να παραμείνουμε έτσι και μετά την προπόνηση”.

Ποιες είναι οι αδυναμίες της Ανόρθωσης;

“Έχουμε πάντα το σχέδιο μας αλλά το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε σωστά. Αν το πετύχουμε θα θέσουμε σε κίνδυνο τον αντίπαλο. Δεν έχουν σημασία ούτε οι αδυναμίες ούτε οι δυνατότητες της Ανόρθωσης. Έχω μιλήσει με τους παίκτες μου”.

Είναι άγνωστη ομάδα η Ανόρθωση, αυτό το κάνει δύσκολο;

“Mερικές φορές αυτό είναι πρόβλημα αλλά εμείς φροντίζουμε τα πάντα. Ανάλογα με τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος. Έχουμε παρακολουθήσει αγώνες τους.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ