Τέσσερεις στην κορυφαία εντεκάδα

Τέσσερεις ποδοσφαιριστές της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ήταν στην κορυφαία εντεκάδα της περασμένης αγωνιστική όπως ανακοίνωσε το ΠΑ.Σ.Π.

Ενημέρωση από τον ΠΑ.Σ.Π.:

«Ο Bassel Jradi (Απόλλων) ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος λαμβάνοντας τη βαθμολογία 334 στο InStat Index και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen.

Παράλληλα με βάση τις θέσεις που αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές και τη βαθμολογία τους στο InStat Index, η καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής είναι σε σχηματισμό 3-5-2 και αποτελείτε από τους:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Giorgi Loria (Ανόρθωση)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Jan Lecjaks (Ομόνοια) – Rafael Santos (ΑΠΟΕΛ) – Tomas Hubocan (Ομόνοια) – Σπύρος Ρισβάνης (Ανόρθωση) – Μάριος Περατικός (Εθνικός Άχνας)

ΜΕΣΟΙ: Κωστάκης Αρτυματάς (Ανόρθωση) – Bassel Jradi (Απόλλων) – Denis Popovic (Ανόρθωση)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Λοΐζος Λοΐζου (Ομόνοια) – Leo Natel (ΑΠΟΕΛ)

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής δείκτης InStat είναι η ηλεκτρονική ανάλυση του παιχνιδιού μέσα από αλγόριθμο με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ