«Οι οπαδοί της Ανόρθωσης είναι φανατικοί…»

Ο προπονητής της γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας της Ανόρθωσης Ντράγκαν Τζόρτζεβιτς μίλησε στην ιστοσελίδα sport.blic.rs αναφέρθηκε στον αγώνα απέναντι στην Παρτιζάν αλλά και για την ομάδα πετόσφαιρας του συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω

«Ήρθα στην Ανόρθωση πριν από περίπου 15 μέρες, έχω ήδη γνωρίσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, κυρίως τον Πόποβιτς που ήρθε από την Κίνα. Υπάρχει επίσης και ο Μίλος Ντέλετιτς. Η δύναμη της Ανόρθωσης είναι οι ξένοι της. Έχουν τον φημισμένο Αιγύπτιο, Αμρ Ουάρντα και τον Άντερσον Κορέια. Οι οπαδοί της είναι φανατικοί», ανέφερε αρχικά και ακολούθως έδωσε προβάδισμα νίκης στην Παρτίζαν εξαιτίας του γεγονότος πως η Ανόρθωση θα παίξει στο ΓΣΠ και όχι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Η Παρτίζαν έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα γιατί η Ανόρθωση θα παίξει στη Λευκωσία. Είναι σαν να παίζεις εκτός έδρας και δεν έχεις το πλεονέκτημα. Διαφορετικά είναι στη Λάρνακα και διαφορετικά στη Λευκωσία. Θα είμαι στο γήπεδο την Πέμπτη, αναμένω ότι η Παρτίζαν θα έχει υποστήριξη στην Κύπρο, υπάρχουν πολλοί Σέρβοι που ζουν στο νησί».

Για την πετοσφαιρική ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ανάφερε: «Έχω μεγάλες φιλοδοξίες με την Ανόρθωση και θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα Κύπρου με αυτόν τον σύλλογο. Οι Σέρβοι προπονητές και παίκτες έχουν μια λαμπρή ιστορία εδώ, ο Μπόσκοβιτς οδήγησε την Ανόρθωση για πέντε χρόνια και άφησε λαμπρή ιστορία. Προχωράμε και για τους δύο τίτλους και έχουμε ως επί το πλείστον ντόπιους παίκτες που παίζουν επίσης για την εθνική ομάδα. Το επίπεδο του βόλεϊ εδώ είναι καλό, είναι κρίμα που η Ανόρθωση δεν παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της κακής οικονομικής κατάστασης».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ