«Ο προπονητής μας πλέον έχει επιλογές…»

Δηλώσεις πριν την έναρξη του αγώνα με τη Δόξα έκανε ο Δημήτρης Χριστοφόρου, μεταξύ άλλων τόνισε την πληθώρα επιλογών του Κετσπάγια.

Αναλυτικά πιο κάτω

«Μακάρι να είναι μια ποδοσφαιρική σεζόν που η επιστροφή του κόσμου να είναι μόνιμη αλλά και να έχει θέαμα να βλέπει. Έχουμε ήδη κάνει πολλά και σημαντικά φέτος, ο πρώτος στόχος χρονικά που ήταν να αυξήσουμε το πρόγραμμα με ευρωπαϊκά παιχνίδια επετεύχθη αλλά τα εγχώρια είναι κάτι άλλο, μια διαδικασία που πρέπει να περάσεις έναν μαραθώνιο και ο πιο δυνατός, ο πιο ανθεκτικός, αυτός που θα αποδειχθεί ότι ξέρει να επανέρχεται από τα στραβά του, θα τα καταφέρει. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος.

Θεωρούμε ότι έχουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε σήμερα, η ομάδα έχει αυξημένες επιλογές από πέρσι και μένει να αποδειχθεί κι εντός αγωνιστικού χώρου.

Είναι γεγονός ότι κάποια παιδιά είναι πιο έτοιμα όπως ο Ουάρντα και ο Νινούα. Ο Χριστοφή δέχθηκε ένα κτύπημα, όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά ήταν αρκετό για να μην παίξει σήμερα. Ο Αμπαρτζουμιάν μας ήρθε με ένα πρόβλημα από την εθνική του, τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Υπήρχαν θέματα με την πανδημία αλλά ευτυχώς τα αφήνουμε πίσω, και ο Ντέλετιτς είναι βασικός.

Ο προπονητής μας πλέον έχει επιλογές όχι μόνο για τους 11 αλλά και για τους 23, υπάρχουν παιδιά που είναι έξω και δεν θα πει κανείς πως είναι ρεζέρβες, ο καθένας μπορεί να πει πως έχουμε πλέον επιλογές για κάθε θέση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ