Match Report: Κατώτερη των περιστάσεων και ήττα

Μία ΑΝΟΡΘΩΣΗ κατώτερη των περιστάσεων, ανούσια με την μπάλα και με την πρώτη της τελική στο στόχο στο 85′ ηττήθηκε από τη Δοξά στο Μακάρειο με 2-0.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με τον Κορρέα και τον Ουάρντα ήταν η εντεκάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, με τον Τιμούρ να αφήνει εκτός τον παροπλισμένο Αμπαρτζουμιάν αλλά και τον Χουσμπάουερ σε σχέση πάντα με το τελευταίο παιχνίδι. Ως εκ τούοτυ η εντεκάδα αποτελείτο από τους: Λόρια, Κορρέα, Κορέια, Ρισβάνη, Αραγιούρι, Αρτυματάς, Πόποβιτς, Ουάρντα, Λαζαρος, Ντέλετιτς και Λάφερτι.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι ήταν δίχως ρυθμό με τις δύο ομάδες να ταλαιπωρούν στην ουσία την μπάλα. Στο 23′ ο Τιτζανί δέχθηκε κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Αρτυματά, με τον Ντέλετιτς τέσσερα λεπτά αργότερα να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη και έτσι η ομάδα μας να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο 42′ η άμυνα αδράνησε, ο Ουάρντα δεν πίεσε σωστά, ο Αραγιούρι βγήκε εκτός θέσης και ο Ρισβάνης δεν κάλυψε σωστά τον Σαντίκ, με την Δόξα να προηγείται με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ προσπάθησε δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα να ασκήσει πίεση. Ο Κετσπάγια απέσυρε τον Κορρέα στο 54′ και πέρασε τον Καλτσά, με την ομάδα να γίνεται μεν πιο επιθετική αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Παρά την κατοχή της μπάλας, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν μπόρεσε να φτιάξει τις τελικές φάσεις που θα ήθελε.

Στο 89′ η Δόξα κέρδισε πέναλτι, με τον Σαντίκ να ευστοχεί και να γράφει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Κορέα (Καλτσάς 54′), Κορέια (Αβραάμ 77′), Αραγιούρι, Ρισβάνης, Πόποβιτς (Χουσμπάουερ 77′), Αρτυματάς, Ουάρντα (Ρουσιάς 67′), Λάζαρος (Νινούα 77′), Ντέλετιτς, Λάφερτι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ