Εισιτήρια και στα εκδοτήρια του ΓΣΠ (Όλες οι πληροφίες)

Σε σχέση με τον αγώνα Ανόρθωσις Αμμοχώστου-Παρτιζάν Βελιγραδίου στα πλαίσια των ομίλων του UEFA Europa Conference League, ενημερώνουμε τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα για τα εξής:

-Η προπώληση των εισιτηρίων, πακέτων και μεμονωμένων, θα συνεχιστεί διαδικτυακά (www.anotickets.com) και στα σημεία πώλησης μέχρι και τις 14:00 της Πέμπτης (16/9). Λεπτομέρειες διάθεσης εισιτηρίων: https://bit.ly/2Xp3G60

-Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και αποφυγή ταλαιπωρίας, προτρέπονται οι φίλαθλοι όπως προαγοράσουν το εισιτήριό τους. Όμως αποφασίστηκε όπως ανοίξουν και ταμεία στο ΓΣΠ που θα είναι στη Δυτική. Εισιτήρια θα πωλούνται στα ίδια ταμεία και για την Ανατολική αλλά και τη Νότια εξέδρα.

-Τα ταμεία και οι είσοδοι του ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 8. Καθώς θα γίνεται έλεγχος safe pass και ταυτοποίηση με την κάρτα φιλάθλου, καλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο προς αποφυγή ταλαιπωρίας. Κάθε φίλαθλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του εισιτήριο του αγώνα, έγκυρο safe pass και κάρτα φιλάθλου. Τονίζεται πως ΔΕΝ θα υπάρχει συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου στο ΓΣΠ.

-Η Βόρεια Κερκίδα θα παραμείνει κλειστή. Η ομάδα της Παρτιζάν δε ζήτησε εισιτήρια για τους οπαδούς της.

Προϋποθέσεις για είσοδο στο γήπεδο όπως αποφασίστηκαν από το Υπουργικό συμβούλιο και ισχύουν από 21/7/2021:

– Για πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω η κατοχή είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικού στοιχείου αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν με την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης: Noείται ότι, και νοουμένου ότι, δεν υπερβαίνεται ο συνολικός μέγιστος αριθμός προσώπων.

– Εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών

– Πρόσωπα ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

– Καθώς και πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19  με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ