Βάζει πίεση ο Αιγύπτιος!

Ο Αμρ Ουάρντα ως γνωστό δεν βρίσκεται στα πλάνα του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Η ομάδα μας μπήκε σε συζητήσεις εδώ και μέρες τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον ΠΑΟΚ, περιμένοντας παράλληλα και την έκβαση του αγώνα με τους Ισραηλινούς.

Μετά το βράδυ της Πέμπτης και την πρόκριση της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ στους ομίλους του Europa Conference League, οι συζητήσεις εντατικοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να επέλθει συμφωνία μεταξύ της ομάδας μας και του Αιγύπτιου επιθετικού.

Για τον Αμρ Ουάρντα ενδιαφέρθηκαν κι’άλλες ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, κυρίως από την Ελλάδα. Ωστόσο, ο Αιγύπτιος διεθνής ήταν και είναι κάθετος προς τη διοίκηση του δικέφαλου ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ για πολλούς και ευνόητους λόγους.

Παρ’όλο που τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών φέρουν τον ΠΑΟΚ να προτιμά την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Βόλου, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και επιμένει στην απόφαση του όπως συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Το όλο σκηνικό δεν αναμένεται να γίνει σήριαλ, καθώς απομένουν κάποιες ώρες για την εκπνοή της φετινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου (Τρίτη, 31/8).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ