Το ταξίδι στη Βιέννη και οι ευχαριστίες στους Ultras Rapid

Σε ανάρτηση προχώρησε ο Παν.Συ.Φι κάνοντας ανασκόπηση του ταξιδιού στη Βιέννη, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες προς τους Ultras Rapid για την οπαδική αυθεντία και αλληλεγγύη που έδειξαν.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

Τώρα που έχουν περάσει λίγες μέρες θέλουμε να μοιραστούμε με τον κόσμο τα ανάμεικτα συναισθήματα που μας διακατείχαν στο ταξίδι που κάναμε στην Βιέννη. Ένα ταξίδι που έγινε παρά τις απαγορεύσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αλλά απ´ότι φάνηκε, όταν οι οπαδοί θέλουν οι υπόλοιποι απλά κοιτάζουν το αποτέλεσμα. Ειδικά όταν στην ευρώπη διεξήχθησαν πάνω από πενήντα παιχνίδια και ήμασταν ίσως οι μόνοι που βρεθήκαμε στο πέταλο σαν φιλοξενούμενοι.

Για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι και η εκδρομή να ολοκληρωθεί με επιτυχία, είχαμε βρει απέναντι μας ανθρώπους και πραγματικούς οπαδούς. Οι Ultras Rapid ένα από τα πιο καταξιωμένα οπαδικά σύνολα στην Ευρώπη απέδειξαν ότι ο οπαδικός σεβασμός και η αλληλεγγύη μεταξύ οπαδών είναι το μεγαλύτερο μας όπλο. Μέσα από σωστούς χειρισμούς του δικού μας συνδέσμου αλλά και την θετική ανταπόκριση από τους οπαδούς της SK Rapid Wien, με συνομιλίες και απόλυτη συνεννόηση βγήκε το αποτέλεσμα που όλοι είδαμε.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια για όλη αυτή την οπαδική αυθεντία, που τους διακατέχει και είμαστε σίγουροι πως αυτή η ιστορία μας δίδαξε πράγματα και μας βοήθησε να αντιληφθούμε και κάποια άλλα που ίσως δεν βλέπαμε. Δεν είναι ντροπή να μαθαίνεις από κάποιον πιο καλό και έμπειρο από σένα, αντιθέτως είναι προτέρημα να μπορείς να το αντιληφθείς. Πλέον τα δυο σύνολα τρέφουν το σεβασμό που αναλογεί στον καθένα. «Gemeinsam Kämpfen» όπως έγραφε το μήνυμα κάτω από το πέταλο των φιλοξενούμενων, που σημαίνει παλεύουμε μαζί. Όπως και πράξαμε σε δύο σημεία του αγώνα αναρτώντας τα μηνύματα της φωτογραφίας.

Από την άλλη, επανερχόμαστε στο αρχικό μας σχόλιο, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα γιατί ναι έχουμε κερδίσει πάρα πολλά από την εκδρομή, έχουμε δει την ομάδα μας σε επίσημο παιχνίδι μετά από τρεισήμισι χρόνια ΑΛΛΑ αναγκαστήκαμε να πάμε εκτός Κύπρου για να το πράξουμε. Πόσο λυπηρό μπορεί να φαίνεται αυτό ας το δουν αυτοί που πρέπει. Όχι λυπηρό για μας, αλλά για το ίδιο το άθλημα. Εμείς όπως βλέπετε θα βρίσκουμε τον τρόπο. Τα σωματεία είναι που σφυρίζουν αδιάφορα και αδυνατούν να υποστηρίξουν τον ίδιο τον κόσμο τους, την ίδια τους την ομάδα που στερείται την μεγαλύτερη δύναμη (αυτά δηλώνουν όταν τους συμφέρει). Εμείς δεν θα ασχοληθούμε άλλο με αυτή την γελοία πλέον κατάσταση. Εμείς σε γήπεδα με διακρίσεις και κάρτες οπαδού δεν θα εμφανιστούμε ποτέ.

Όσο για αυτούς που μας ρωτάνε αν θα βρεθούμε έξω από το στάδιο την Πέμπτη ή την κάθε Πέμπτη, να απαντήσουμε ότι η φυσική μας θέση όταν η ομάδα μας αγωνίζεται είναι στο πέταλο. Όσο η ομάδα καλείται να αγωνίζεται χωρίς εμάς στο πλευρό της, εμείς δεν θα βάλουμε τον κόσμο μας σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία να βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα παραπέρα. Αν μας θέλουν μέσα πραγματικά όσοι μας καλούν να μείνουμε έξω, ας πολεμήσουν μαζί μας. Εμείς θα είμαστε στους συνδέσμους μας, θα στηρίζουμε τα σπίτια μας εκεί που θα κρατήσουμε την φλόγα αναμμένη για την αντεπίθεση.

Υ.Γ. Στις επόμενες μέρες το επίσημο βίντεο της εκδρομής.

«???????? ????????? ?????? ???? ???? ???? ?????? ??????????»

??????? ???? ?⚪

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ