To προφίλ της Φλόρα

Η Φλόρα Ταλίν βρέθηκε στον όμιλο της ομάδας μας, ερχόμενη από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.

Το προφίλ της Εσθονικής ομάδας:

Η ιστορία

H Φλόρα ιδρύθηκε το 1990 και έχει ως έδρα το A. Le Coq Arena χωρητικότητας 14000 θεατών. Έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής 12 πρωτάθληματα, 8 κύπελλα και 11 σούπερ καπ. Προπονητής της ομάδας είναι ο 34χρονος Εσθονός Jürgen Henn o οποίος ανέλαβε τα ηνία τον Αύγουστο του 2018.

Το ρόστερ

Η αγοραστική αξία του υφιστάμενου ρόστερ των Εσθονών ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Στη φετινή μεταγραφική περίοδο, έχουν αποχωρήσει από την ομάδα 16 ποδοσφαιριστές.

Η Φλόρα προχώρησε σε 15 μεταγραφές τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Όλοι ποδοσφαιριστές έχουν ενταχθεί στο ρόστερ ως ελεύθεροι.

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία

Στην Ευρώπη ξεκίνησε της υποχρεώσεις της από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League όντας ως πρωταθλήτρια Εσθονίας. Στον πρώτο γύρο κληρώθηκε με τη Χιμπέρνιανς, ομάδα της Σκωτίας. Κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι εντός με 2-0 και στο δεύτερο με 0-3.

Στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League κληρώθηκε με την Λέγκια Βαρσοβίας. Στο πρώτο παιχνίδι στη Πολωνία έχασε με 2-1 ενώ ηττήθηκε και στον επαναληπτικό στην έδρα της με 0-1.

Αφού αποκλείστηκε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, βρέθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Εκεί βρήκε μπροστά της, ως γνωστό, την Ομόνοια. Στο πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ ηττήθηκε με 1-0, ενώ στον επαναληπτικό στην Εσθονία κέρδισε με 2-1 και οδήγησε το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι όπου έχασε με 4-5.

Έτσι, αφού αποκλείστηκε και από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, βρέθηκε στα πλέι οφ της νεοσύστατης διοργάνωσης του Conference League. Εκεί κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ιρλανδική, Σάμροκ Ρόβερς. Στο πρώτο παιχνίδι στην Εσθονία κέρδισε με 4-2 τους Ιρλανδούς ενώ στον ψεσινό επαναληπτικό στην Ιρλανδία ζευγάρωσε τις νίκες αφού κέρδισε με 0-1.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ