Όσα είπε ο Τιμούρ στη συνέντευξη τύπου

Όλα όσα είπε ο Τιμούρ στη συνέντευξη τύπου στο Weststadion η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19:30 τοπική ώρα:

«Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Είναι το πρώτο παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το ότι έχει παρακολουθήσει δύο φορές την Ραπίντ και την γνώμη που έχει σχηματίσει: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Για να τερματίσεις 2η στο πρωτάθλημα της Αυστρίας, δείχνει ότι είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος».

Για τις διαφορές της σημερινής Ανόρθωσης σε σχέση με το 2008: «Από το 2008 και μετά δεν έγινε κάτι άλλο καλό μέχρι πριν δύο χρόνια που ήρθαμε πίσω. Κατακτήσαμε το Κύπελλο και η ομάδα σιγά σιγά βρίσκει τα πόδια της».

Για το αν πιστεύει ότι ήταν καλύτερη η Ραπίντ του 2008 ή η σημερινή: «Πιστεύω ότι τότε είχε περισσότερα αστέρια, ήταν καλύτερη ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τώρα δεν είναι καλή. Απλά κάνω μια σύγκριση αυτών που είδα».

Για το τι πρέπει να προσέξει αύριο η Ανόρθωση, νοουμένου ότι δεν ισχύουν τα εκτός έδρας τέρματα: «Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πρέπει να κερδίσεις για να περάσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μπορούμε. Αν το κάνουμε, θα πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας διευκολύνει στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν έχει και τώρα παίκτη – γκολτζή όπως την προηγούμενη φορά (Σόσιν): «Ναι έχουμε» (γέλια)!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ