«Με αυτοσυγκέντρωση και τον 12ο παίκτη θα πάρουμε την πρόκριση…»

Στο Super Sport FM, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κώστας Φώτη.

Ο Φώτη στις δηλώσεις του ανάφερε πως η ΑΝΟΡΘΩΣΗ μπορεί να πάρει την πρόκριση αρκεί να έχει συγκέντρωση και στήριξη από τον 12ο της παίκτη.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα δήλωσε

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απόψε. Μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ στο Ισραήλ η Ανόρθωση και να ερχόταν στην Κύπρο με τη νίκη, αλλά δεν πειράζει. Το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αξιοποιήσει ο προπονητής μας. Η εκτίμηση μου είναι πως δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, λόγω έδρας όμως έχουμε το πλεονέκτημα. Έχουμε τον 12ο παίκτη δίπλα στην ομάδα και με αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, θα πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους».

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης: «Η έδρα της Ανόρθωσης είναι μία καυτή έδρα, την οποία έζησε η Ραπίντ Βιέννης. Η Ανόρθωση σε εκείνο το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε πετύχει δύο και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τελείωσε όμως εκείνο το παιχνίδι, αυτό που βλέπουμε όλοι είναι το αποψινό. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, όμως είναι μία ομάδα στα μέτρα της Ανόρθωσης. Η ομάδα μας, με τους νέους παίκτες που ήρθαν, θέλουν να γράψουν ιστορία με την Ανόρθωση. Πιστεύω πως θα εφαρμόσουν την τακτική του προπονητή και θα κερδίσουν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ