Φιλική νίκη με Ντέλετιτς και Ρουσιά

Φιλική νίκηη με 2-0 στο Δασάκι πέτυχε πριν από λίγο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ επί του Εθνικού. Τα γκολ σημείωσαν ο Ντέλετιτς στο 38′ και ο Ρουσιάς στο 72′.

Με ένα σχηματισμό 3-4-3 παρέταξε την Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Εθνικό.

Στην άμυνα ήταν η τριάδα Κορρές, Π. Αρτυματά και Αντωνιάδη. Στη μεσαία γραμμή ήταν δεξιά ο Καλτσάς, αριστερά ο Αβραάμ και οι Χουσμπάουερ και Αρτυματάς Κ. σε ρόλο κεντρικών χαφ.

Στην επίθεση αριστερά ήταν ο Χριστοφή, δεξιά ο Ντελετιτς και στην κορυφή ο Ρουσιάς.

Ο Εθνικός ήταν πιο απαιτητικός στα πρώτα λεπτά και δημιούργησε την πρώτη φάση, όμως το σουτ του Καρασιουκς κατέληξε λίγο άουτ. Με την πάροδο των πρώτων δέκα λεπτών, η Ανόρθωση κράτησε μπάλα και επιχείρησε να γίνει απειλητική. Στο 16′ σουτ από τον Χουσμπαουερ εκτός περιοχής ήταν εύκολη λεία για τον Χριστοδούλου. Τρία λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση, ο Εθνικός βρήκε δοκάρι σε σουτ του Ζαγκπά.

Ο Ρουσιάς στο 23′ απείλησε εκ νέου την εστία των γηπεδούχων, αλλά το σουτ εντός περιοχής απέκρουσε ο Χριστοδούλου. Στο 27′ και στο 28′ η Ανόρθωση βρήκε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες. Αρχικά μετά από μπαλιά του Καλτσά, η κεφαλιά του Χριστοφή ανάγκασε τον Χριστοδούλου να αποκρούσει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Ντελετιτς, ο Κορρεα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 38′. Μετά από αντεπίθεση, ο Καλτσάς επιχείρησε την παράλληλη μπαλιά από δεξιά και ο επερχόμενος Ντελετιτς με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0 σκορ που οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πιο αργό ρυθμό και λιγότερες φάσεις. Ο δραστήριος Ντελετιτς στο 50 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 72′ η Ανόρθωση με ωραία επιθετική ενέργεια σημείωσε το 2-0. Ο νεοεισερχόμενος Χατζημιτσης τροφοδότησε τον Ρουσιά,.που με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-0. Σκορ που έμελλε να ήταν και το τελικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ