«Άκουσα πως έχουμε πολύ καλούς οπαδούς…»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ έκανε στο επίσημο κανάλι ο Ντένις Πόποβιτς.

Αναλυτικά όσα ανάφερε ο Σλοβένος διεθνής μέσος.

Για τα συναισθήματα του: Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είχα πρόταση άλλες δύο φορές από την ομάδα, αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή και γι’ αυτό υπέγραψα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες, τους προπονητές και θα κάνω οτι καλύτερο μπορώ για τον σύλλογο.

Για τα χαρακτηριστικά του: Δύσκολη ερώτηση. Στην Εθνική παίζω ως αμυντικός μέσος, αλλά στις ομάδες μου ως επιτελικός, αυτό που λέμε 10άρι. Έχω καλό σουτ, καλές εκτελέσεις φάουλ, είμαι τεχνίτης ποδοσφαιριστής με καλή πάσα και νομίζω είμαι επικίνδυνος στα τελευταία 30 μέτρα.

Ραπίντ Βιέννης ή Σπάρτακ Πράγας; Πως είδε την κλήρωση: Ξέρω και τις δύο ομάδες και πιστεύω πως έχουμε δυνατότητες. Είναι καλές, αλλά όχι σαν την Γαλατασαράι ή την PSV. Ειδικά εντός έχουμε ελπίδες γιατί εδώ και ένα χρόνο δεν παίξαμε με κόσμο και άκουσα πως έχουμε πολύ καλούς οπαδούς. Είναι ο 12ος μας παίκτης. Θεωρώ πως όλα είναι στα πόδια μας.

Για τον κόσμο: Μπορώ να υποσχεθώ πως θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Το πιο σημαντικό είναι να είμαι σε καλή κατάσταση. Θα δίνω τα πάντα στην προπόνηση για να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και ελπίζω να είμαι έτοιμος στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ