Τα δεδομένα στην επίθεση, οι προσθήκες και οι επιστροφές

Αλλαγμένη θα είναι και η επιθετική γραμμή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ενόψει της νέας χρονιάς.

Η αποχώρηση των Κβιλιτάια και Οκριασβίλι αλλάζουν τα δεδομένα αναφορικά με τους λεγόμενους βασικούς. Αποχώρησε ο Μανιάς ενώ επιπρόσθετα αβέβαιο είναι και το μέλλον του Τσαρλς Ελουντού.

Στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Νίκα Κατσαράβα, ενώ στο πλάνο είναι η απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού κορυφής που θα πλαισιώνει τον Γεωργιανό, ο λεγόμενος αντί-Μανιάς. Από εκεί και πέρα αν καρποφορήσουν οι επαφές με το Ρουσιά θα αποτελέσει ακόμη μία επιλογή και θα δώσει ευελιξία και βάθος στο ρόστερ για τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Για τα φτερά θεωρείται δεδομένη η απόκτηση του αντί-Τορνίκε ενός ποδοσφαιριστή που θα είναι καλός στο ένας εναντίον ενός και θα μπορεί παράλληλα να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό. Γιαννιώτας και Χριστοδουλόπουλος είναι δύο από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από την τενχική ηγεσία.

Από εκεί και πέρα ανάλογα με την έκβαση των περιπτώσεων Χριστοφή και Ελουντού αναμένεται να καθοριστούν και οι επόμενες κινήσεις. Στα δεξιά υπάρχει ο Καλτσάς που μπορεί να αγωνιστεί και στα 2 συστήματα που επιλέγει ο  Κετσπάγια, ενώ είναι και ο Παρούτης αλλά επιστρέφει και ο νεαρός Γεωργαλλίδης από το δανεισμό του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ