«Ήθελα να ανταποδώσω στον Κετσπάγια…»

Για τη χρονιά που πέρασε στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του σε μέσο της Γεωργίας, ο τέως επιθετικός της ομάδας μας, Γκεόργκι Κβιλιτάια.

Αρχικά ανάφερε: «Ξέραμε ότι αν δεν κερδίζαμε το κύπελλο ο Κετσπάγια θα έφευγε από την ομάδα. Όταν είχα μία δύσκολη περίοδο στην καριέρα μου, ήθελα να παίξω και ο Κετσπάγια που έδωσε την ευκαιρία να το κάνω. Ήθελα να ανταποδώσω και σκόραρα το γκολ στον τελικό. Ήμουν πολύ χαρούμενος, την μέρα πριν τον τελικό τα συναισθήματα ήταν απερίγραπτα και δεν το περίμενα με τίποτα αυτό που έγινε με τον κόσμο. Όταν πήγα στην Κύπρο νόμιζα πως δεν θα συναντούσα ψηλό επίπεδο, όμως βρήκα αρκετά ψηλό το επίπεδο τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο τομέα της στήριξης. Ιδιαίτερα από τους οπαδούς…»

Για τον τελικό: «Μετά που τελείωσε ο τελικός το πρώτο που έκανα ήταν να τρέξω να αγκαλιάσω τον Κετσπάγια.  Ήταν κάτι που παλεύαμε όλη τη χρόνια.»

Για τη μεταγραφή του σημείωσε: «Δεν είχα επιλογή γιατί η ρήτρα είχε πληρωθεί. Όταν με κάλεσαν από το ΑΠΟΕΛ πήρα αμέσως τον Κετσπάγια και του το είπα. Μου είπε πως δεν μπορούσαν να πληρώσουν αυτοί την ρήτρα. Κάποιοι με κατάλαβαν όταν έγραψα αυτό το μήνυμα στο instagram και κάποιοι όχι»

Για τη σχέση του με τον Κετσπάγια: «Είχα δύο σχέσεις με τον Κετσπάγια. Μία στο γήπεδο και μία έξω. Γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα μαζί στο σπίτι μου. Εκεί ήταν ένας φίλος που καθόταν μπροστά μου. Η άλλη σχέση ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Το να επικοινωνείς μαζί του δεν είναι εύκολο διότι δεν του αρέσει να εκφράζει συναισθήματα. Απαιτεί πειθαρχία και είναι επαγγελματίας»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ