«Έχω έλθει σε ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι η Ανόρθωση…»

Την πρώτη συνέντευξη της ως καλαθοσφαιρίστρια της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, έδωσε στην επίσημη σελίδα του τμήματος καλαθόσφαιρας η Άντρια Πιτσιλλίδου.

Αναλυτικά πιο κάτω:

«H Ανόρθωση καλωσορίζει την Άντρια Πιτσιλλίδου:

-Άντρια, καλωσόρισες στην ομάδα μας και το πρώτο ερώτημα, είναι να περιγράψεις τα συναισθήματα σου για την εξέλιξη αυτή:

«Αισθάνομαι χαρούμενη, επειδή έχω έλθει σε ένα μεγάλο σωματείο, όπως είναι η Ανόρθωση. Ένα σωματείο το οποίο λειτουργεί πάνω σε επαγγελματικά πλαίσια και ερχόμενη στην Ανόρθωση, το γεγονός αυτό αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και ανυπομονώ για τη νέα μου αυτήν, περιπέτεια»!

-Τι ήταν αυτό που σε έπεισε για να πάρεις την απόφαση να έλθεις στην ομάδα της Ανόρθωσης;

«Μετά τις διαπραγματεύσεις που είχα με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης, ένιωσα ότι με χρειάζονταν πραγματικά στην ομάδα, τόσο οι διοικούντες, όσο και οι προπονητές της νέας μου ομάδας. Αυτό που είχα διαπιστώσει από πριν, ήταν οι προσεγμένες επιλογές που γενικά γίνονται εκ μέρους της Ανόρθωσης, άρα για να με προσεγγίσουν, αυτό για μένα σήμαινε ότι ανήκα σε αυτές τις επιλογές. Όμως, εκτός από αυτά, οι φιλίες που έχω για χρόνια τώρα με παίκτριες που αγωνίζονται στην Ανόρθωση, ήταν ένα ακόμα σημαντικό δεδομένο, που έπαιξε ρόλο στο να πάρω την απόφαση μου».

-Μπορείς να μας περιγράψεις τις πρώτες σου εντυπώσεις, από τις πρώτες εμπειρίες σου στην ομάδα μας;

«Όπως έχω προαναφέρει, γνώριζα από παλιά αρκετούς ανθρώπους στην Ανόρθωση και έχω να πω, ότι πρόκειται για πολύ καλούς χαρακτήρες. Αυτό το αισθάνθηκα εντονότερα τώρα, που ανήκω στην ίδια ομάδα με αυτούς τους ανθρώπους. Από την πρώτη στιγμή, με αγκάλιασαν με θέρμη, καλωσορίζοντας με, με τον καλύτερο τρόπο στο περιβάλλον της Ανόρθωσης».

-Τι να περιμένει από εσένα η οικογένεια της Ανόρθωσης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας σου σε αυτήν;

«Από εμένα, άπαντες στην ομάδα, να γνωρίζουν ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα και στις ομάδες που αγωνίστηκα ως τώρα. Τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, θα προσπαθώ κάθε στιγμή να τους κάνω να νιώσουν ότι έχουν δικαιωθεί για την επιλογή τους και έτσι, να βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ, για να πετύχει η Ανόρθωση, στους στόχους της».

-Μέσα από τα όσα είχες δει σαν αντίπαλος, τι εντυπώσεις είχες σχηματίσει για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας;

«Αυτό που με είχε εντυπωσιάσει, είναι το γεγονός ότι η γυναικεία ομάδα της Ανόρθωσης, στα δυο μόλις χρόνια ύπαρξης της, έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει και τους δυο τίτλους, κατά τη χρονιά που πέρασε. Αυτό, σημαίνει πάρα πολλά! Σημαίνει ότι γίνεται δουλειά σε βάθος και έτσι φαίνεται το αποτέλεσμα της δημιουργίας, λόγω της επένδυσης που γίνεται στο αναπτυξιακό κομμάτι. Όμως, το σημαντικότερο που φαίνεται, είναι ο σεβασμός που δείχνει η Ανόρθωση στη γυναικεία καλαθόσφαιρα, κάτι που επίσης έπαιξε σημαντικό ρόλο, στο να αποφασίσω να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου».

-Τέλος, θα ήθελες να πεις λίγα λόγια για τη διοίκηση της νέας σου ομάδας;

«Θα ήθελα και δημόσια, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ανόρθωσης για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει προς το πρόσωπο μου. Όπως προανέφερα, θα κάνω τα πάντα, ούτως ώστε να τους δικαιώσω για την επιλογή τους, πρώτα τον πρόεδρο κ. Αντώνη Μικελλίδη, τον διευθυντή της ομάδας κ. Σάκη Πασσά και τους προπονητές μου, κ. Άριστο Αρίστου και τη βοηθό του, κα Δωρίνα Ιωαννίδου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ