«Ο Τιμούρ δεν νομίζω να είναι αδιάφορος…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM, μίλησε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου. Ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός που θήτευσε στην ομάδα μας από το 2007 μέχρι το 2010 σχολίασε μεταξύ άλλων και το αυριανό ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια.

Αναλυτικά πιο κάτω οι σχετικές αναφορές του. 

Για το ντέρμπι Ανόρθωση-Ομόνοια: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την Ομόνοια. Η Ομόνοια είναι αναγκασμένη να πάρει τη νίκη, ενώ για την Ανόρθωση το παιχνίδι της χρονιάς είναι την Τετάρτη. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν νομίζω να είναι αδιάφορος για το αυριανό παιχνίδι. Θα προσπαθήσει να κατεβάσει μια ενδεκάδα που θα είναι το ίδιο καλή με αυτή που θα δούμε στον επαναληπτικό με το ΑΠΟΕΛ. Η Ομόνοια δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη και από την άλλη η Ανόρθωση έχει την ευκαιρία μετά από χρόνια να προκριθεί σε τελικό κυπέλλου. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά η κάθε ομάδα θα έχει τους δικούς της στόχους. Θα είναι ντέρμπι όμως δεν το συζητώ και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

Για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης: «Εγώ είμαι οπαδός των Κύπριων, δεν νομίζω να υπάρχουν παίκτες κλειδιά, είναι θέμα ομάδας. Αν ξεχώριζα κάποιον από πλευράς Ανόρθωσης θα ήταν ο Αρτυματάς, ο οποίος εξελίσσεται παιχνίδι με παιχνίδι και εξελίσσεται σε έναν σημαντικό πυλώνα για την Ανόρθωση. Νομίζω πως οι Κύπριοι παίκτες όταν πάρουν ευκαιρίες, μπορούν να ανταποκριθούν. Είδαμε και τους Λοϊζου και Τζιωνή από πλευράς Ομόνοιας. Είναι διαφορετικό για τον Κύπριο, γιατί μπορεί να παίζει και στην ομάδα που αγαπά από παιδί και είναι εντελώς διαφορετικό από τον ξένο που είναι καθαρά επαγγελματίας».

Για Τιμούρ και Μπεργκ: «Μπεργκ και Κετσπάγια είναι δυο προπονητές με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες. Ζουν το παιχνίδι πάντα στα άκρα. Ο Τιμούρ ζει το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει παιχνίδι αδιάφορο για αυτόν και θέλει να κερδίζει πάντα με τον οποιοδήποτε τρόπο».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ