Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΦΗΝΑΚΙΑ «Δεν αποτελεί κριτήριο το σημερινό παιχνίδι / Να βοηθήσουμε τον Κβιλιτάια»

«Δεν αποτελεί κριτήριο το σημερινό παιχνίδι / Να βοηθήσουμε τον Κβιλιτάια»

0
«Δεν αποτελεί κριτήριο το σημερινό παιχνίδι / Να βοηθήσουμε τον Κβιλιτάια»

Για το παιχνίδι, τα ball girls και όχι μόνο τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Χριστοφόρου σε δηλώσεις του στην Cablenet πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά πιο κάτω 

«Πριν μπούμε στα ποδοσφαιρικά να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα Χάντμπολ, μπορεί να μην έχουμε να συζητάμε για τον τελικό αλλά μόνο που φτάσαμε ένα βήμα μακριά, μας γεμίζει με περηφάνεια και βάζει τον πήχη πολύ ψηλά. Μπράβο και στην ομάδα μπάσκετ για την κατάκτηση κυπέλλου Β’ Κατηγορίας και στις κοπέλες του βόλεϊ που θα παίξουν άλλον έναν τελικό κυπέλλου φέτος, ακολουθεί και το ποδόσφαιρο.

Το σημερινό παιχνίδι δεν αποτελεί κριτήριο για τις 15 Μαΐου, μετά την ήττα της ΑΕΚ δεν έχουμε για τίποτα να παλέψουμε, ξέρουμε τις θέσεις μας και εμείς και ο Ολυμπιακός, Ευρώπη θα παέι όποιος κατακτήσει το κύπελλο. Τα τρία παιχνίδια που έμειναν μπορεί να τα χαρακτηρίσει κάποιος παιχνίδια για να δούμε παίκτες. Ο Π. Αρτυματάς παίζει πρώτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος, ίσως πάρουν και άλλα παιδιά χρόνο αργότερα. Συντήρηση, διαχείριση του ρόστερ. Από εκεί και πέρα να βοηθήσουμε τον Κβιλιτάια, αν μπορούμε, να βγει πρώτος σκόρερ, θεωρούμε ότι το αξίζει, είναι δύο γκολ μακριά νομίζω. Να κάνουμε και μια νίκη στη β’ φάση, δεν γίνεται να έχουμε επτά αγώνες χωρίς νίκη».

Για τα ball girls: «Έχουμε κάνει και μια σχετική ανάρτηση, είναι από το κλιμάκιο Κ17. Έχουμε και Κ13 ενώ του χρόνου θα φτιάξουμε και grassroots Κ11. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τη βάση, θέλουμε να προσελκύσουμε όσα περισσότερα κορίτσια γίνεται, είτε είναι με την Ανόρθωση είτε όχι, να τις εξελίξουμε σαν ανθρώπους και αθλήτριες. Απώτερος σκοπός είναι τα επόμενα χρόνια να έχουμε ομάδα γυναικών και να είναι ανταγωνιστική. Έτσι εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να έχουμε ball girls».

Για το θέμα της παρουσίας κόσμου στον τελικό: «Απασχολεί όλο τον κόσμο μας και τους φίλους του Ολυμπιακού. Υποβάλαμε κοινό αίτημα με επιχειρήματα. Είναι και το τι είδαμε χθες στον τελικό του Carabao Cup με 8.00 0οπαδούς. Υπάρχει η θέληση να κάνουμε ό,τι μας ζητηθεί για να έρθει με ασφάλεια κόσμος να δει τον αγώνα. Δεν μπορώ να προκαταλάβω αποφάσεις άλλων, αλλά κάνουμε έκκληση να αντιμετωπίσουν το θέμα με τη λεπτότητα που αντιμετωπίζουν κι άλλα θέματα που αφορούν την ψυχολογία των πολιτών».