Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα τρία μεγάλα ΑΝ και η κυνική αλήθεια

Τα τρία μεγάλα ΑΝ και η κυνική αλήθεια

0
Τα τρία μεγάλα ΑΝ και η κυνική αλήθεια

Η διαφορά από την κορυφή παραμένει στους 7 βαθμούς, με τις αγωνιστικές να απομένουν να είναι 8, εκεί όπου η ομάδα μας αν θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα πρέπει να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπό από αυτό που έχει δείξει μέχρι σήμερα.

Η διαφορά αυτή από την κορυφή σίγουρα θα ήταν λιγότερη, αν σε συγκεκριμένα σημεία ήμασταν πιο εύστοχοι, είχαμε κρύο αίμα και περισσότερη ικανότητα να ολοκληρώνουμε καίριες φάσεις. Έχουμε και λέμε αν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου απέναντι στην Ομόνοια, ο Χριστοφή στην εκπνοή δεν έστελνε την μπάλα στα περιστέρια, αν στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου απέναντι στον Απόλλωνα, ο Καλτσάς σημάδευε δίχτυα αντί τον Δημητρίου και έκανε το 0-3 και ο Χουσμπάουερ νικούσε τον Φαμπιάνο το Σάββατο, η ιστορία σίγουρα θα ήταν διαφορετική.

Ωστόσο με τα ΑΝ σίγουρα δεν γράφεται ιστορία και σίγουρα επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, μιας και μέχρι τώρα δυστυχώς η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στα μεγάλα παιχνίδια δεν έδειξε το κρύο αίμα που θα έπρεπε να δείξει. Αυτό καλείται να αλλάξει στη συνέχεια να θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο και αν δεν αλλάξει τότε η αδυναμία αυτή θα πρέπει να καλυφθεί το καλοκαίρι με τις σωστές μεταγραφικές κινήσεις και την ποιοτική αναβάθμιση του συνόλου.