Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Τα παιχνίδια είναι για να κερδίζονται…»

«Τα παιχνίδια είναι για να κερδίζονται…»

0
«Τα παιχνίδια είναι για να κερδίζονται…»

Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ»μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. 

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Όταν δεν είναι νικηφόρο το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι και το επιθυμητό. Τα παιχνίδια είναι για να κερδίζονται και αυτή είναι και η νοοτροπία μας. Η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες και ήταν πιο κοντά στο να σκοράρει, είχαμε και την μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά αυτό που μένει στο τέλος της ημέρα είναι το ισόπαλο 0-0. Δεν μειώθηκε η διαφορά μας από την κορυφή και πλέον περιμένουμε και κάποια στραβοπατήματα των ομάδων που προηγούνται στην βαθμολογία».

«Είναι παιχνίδια ανάμεσα στους διεκδικητές που κόβεις δρόμο όπως λέμε δηλαδή κερδίζοντας εσύ δεν παίρνει βαθμούς ο άλλος. Η αλήθεια δεν χάσαμε αυτό το διάστημα αλλά δεν νικήσαμε κιόλας. Γράψαμε ισοπαλίες και αν δεις τα παιχνίδια θα βρεις στιγμές μας που αν τα καταφέρναμε θα μπορούσε να άλλαζε το αποτέλεσμα αλλά δεν μπορείς να λειτουργείς έτσι, με υποθέσεις δηλαδή, αλλά να αντιμετωπίζεις ότι έρθει. Αυτό που είδαμε το Σάββατο ήταν μια ομάδα που ήταν προσηλωμένη στο πλάνο κάτι πολύ σημαντικό και καθοριστικό για την υγεία μιας ομάδας και την προοπτική της. Φυσικά υπάρχει και ένα «αλλά» που με ένα γκολ θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα».

Για την ρεβάνς του κυπέλλου με την Καρμιώτισσα: «Δεν έχουμε αμφιβολία ότι ο αντίπαλος θα έρθει για να διεκδικήσει κάτι και θα είναι ιστορική πρόκριση για την ομάδα των Πολεμιδιών αν τα καταφέρει. Για εμάς είναι διαφορετική η κατάσταση αλλά δεν κερδίζεις με την ιστορία, την πρόκριση την παίρνεις παίζοντας ποδόσφαιρο και εμείς βλέπουμε τον επαναληπτικό με κάθε σοβαρότητα, σήμερα συνεχίζεται η προετοιμασία μας για το συγκεκριμένο ματς με στόχο να σφραγίσουμε την πρόκριση μας στην επόμενη φάση και μετά θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Έχουμε δει όλες τις ομάδες τουλάχιστον από δύο φορές μέχρι στιγμής και στους δύο θεσμούς, έχουμε πλέον εικόνα για όλες, όποια υποτιμηθεί τότε θα κάνει και την έκπληξη και αυτό ισχύει για όλους μας. Είναι τέτοια η φετινή σεζόν που όλες οι ομάδες παλεύουν όλα τα ματς και μπράβο τους, είναι κάτι που θέλουμε να το βλέπουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Νομίζω είμαστε πολύ καλά και ο Ελουντού ήταν στην αποστολή, σιγά σιγά θα επανέλθει πλήρως, παίρνοντας αγωνιστικά λεπτά. Ο Τιμούρ μπορεί να κάνει τις επιλογές του ανάλογα για την δύσκολη συνέχεια του προγράμματος μας, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του».