Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Αδράνεια, λάθη, αδυναμίες…

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Αδράνεια, λάθη, αδυναμίες…

0
ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Αδράνεια, λάθη, αδυναμίες…

Με το 0-1 πήγε στα αποδυτήρια η ΑΝΟΡΘΩΣΗ που στην πρώτη ουσιαστική επίθεση του Απόλλωνα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Η φάση του γκολ είχε μαζεμένες αδράνειες και λάθη. Τα πάντα ξεκίνησαν από τη λάθος μεταβίβαση του Βργκοτς, που είχε ως αποτέλεσμα ο Απόλλων να βγει στην αντεπίθεση, τη γλυτώσαμε στο πρώτο σκέλος της φάσης, ωστόσο στη συνέχεια Κβιλιτάια και Οκριασβίλι δεν πίεσαν τον Γιούστε που κέρδισε μέτρα με την μπάλα αμαρκάριστος, τροφοδότησε τον Πίττα και αυτός με τη σειρά του βρήκε αμαρκάριστο τον Ντιγκινί αμαρκάριστο εντός της μικρής περιοχής!!

Οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν στο 24’ με την αποβολή του Κεριέρ, όμως η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δείχνει αδύναμη να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή της. Χαρακτηριστικά είναι ότι η πρώτη ουσιαστική φάση έγινε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Δημιουργικά δεν υπάρχει φαντασία, το παιχνίδι μας είναι προβλεπτό και σε καμία περίπτωση δεν ασκήσαμε πίεση στον Απόλλων παρά το γεγονός πως αγωνιζόμαστε και με ποδοσφαιριστή περισσότερο. Ζητούμενο στο δεύτερο ημίχρονο να ασκήσουμε ουσιαστική πίεση και να δημιουργήσουμε φάσεις, αν το καταφέρουμε τότε τα πάντα είναι πιθανά.